– Må sikre seg De Gea

Engelsk presse etter Stoke: Forskjellen fra forrige sesong er stor, og De Gea-avtale MÅ i boks.

Publisert Sist oppdatert

Her er noe av det viktigste engelsk presse skriver om tirsdagens 2-1-seier mot Stoke.

The Telegraph, Mark Ogden:

Det var verken pent eller overbevisende, men da David de Gea og Ashley Young reddet United på  streken på overtid så var det bevis på at United omsider har reist seg etter et år fullt av nedturer. For et år siden scoret motstanderne på de moralødeleggende sjansene, men under Louis van Gaal har United funnet oppskriften for å få marginer med seg, og nå er de bare ett poeng unna 3. plassen.

Det er fortsatt arbeid som gjenstår, både defensivt og offensivt, hvor Radamel Falcao fortsatt sliter med å finne formen. Men med et marerittaktig 2014 bak seg så er det seirer som denne som tyder på at 2015 kan bli atskillig mer fruktbart under ledelse av Van Gaal.

The Times, James Ducker:

vangaal123

Overbevisende? Fantastisk? Nei, ikke i nærheten en gang, (…) men United-fansen vil være takknemlige for viljen og kjempingen til en spillergruppe som virket ulykkelige for ikke altfor mange måneder siden.

Daily Mirror, David McDonnell:

David de Gea strekker armene i været

Daily Mail, Chris Wheeler:

Siden de ikke er med i Europa viste kalenderen desember før Louis van Gaal omsider ledet United i en tellende flomlys-kamp på Old Trafford, men slik det nå går så kommer det ikke til å ta lang tid før de er tilbake i Europa.

På dette tidspunktet forrige sesong så tapte United to ganger på rad på hjemmebane i løpet av fire dager, mot Everton og Newcastle, og de kunne mistet poeng her også. Van Gaal har imidlertid fått på plass en vinnervilje i denne gjengen, og det er lett å se at ting har blitt bedre – selv om mye arbeid fortsatt gjenstår.

The Guardian, Jamie Jackson:

Van Gaal sa “at hvis man ser hele kampen under ett så var det bare ett lag som fortjente seieren og det var Manchester United”.

Det hadde han rett i.

Manchester Evening News, Stuart Mathieson:

Mathieson gir en8er til David de Gea, mens Young, Valencia, Smalling og Fellaini får 7ere på børsen.

Resten av spillerne  fikk 6ere.

– På typisk United-vis så gjorde de det ikke enkelt for seg selv, og det var bare så vidt de overlevde en kaotisk sluttspurt fra Stoke (…), men Van Gaal og United kan nå faktisk se lyset!

Powered by Labrador CMS