Smalling ute med tretthetsbrudd i foten

Chris Smalling blir ikke med resten av United-troppen som reiser til Valencia.

Publisert Sist oppdatert

Han var stor mot Arsenal og i 58 minutter mot Fulham, Chris Smalling.

Midtstopperen har hatt en god sesong i midten av United-forsvaret, men blir ikke å se når United rusler ut på Mestalla-gressmatta på onsdag.

Smalling blir værende hjemme for å behandle et tretthetsbrudd i foten, skriver Simon Jones i Daily Mail.

Tretthetsbruddet, eventuelt stressbruddet skal ha kommet i kampen mot Young Boys. Smalling skal ha spilt med smertestillende injeksjoner i kampene mot Arsenal og Fulham, ettersom Mourinho ikke skal ha sett noen annen måte å løse utfordringen med skader i forsvaret.

SKADET: Chris Smalling ble erstattet etter 58 minutter mot Fulham. Erstatteren, Marcos Rojo, er en av kandidatene til å starte mot Valencia.

«Et tretthetsbrudd forårsakes vanligvis av en stadig gjentakende belastning som overskrider beinets evne til å reparere seg selv. Til slutt ender det med en brist eller et brudd.»

Etter oppgjøret mot Young Boys i slutten av november skal hevelsen i foten vært så ille at Smalling ikke fikk på seg skotøy på en uke – og derfor sto han også over poengdelingen mot Southampton. 

Det kommer frem at Smalling skal «beskyttes» inn mot Liverpool-kampen som venter allerede førstkommende søndag. Tretthetsbrudd er noe som svært sjeldent må opereres, men det er heller ikke uvanlig at det tar opp mot fire uker for å avlaste skaden ordentlig.

Chris Smalling: – Klubben kan hente hvem de vil – jeg skal gi dem kamp uansett!

Powered by Labrador CMS