– Gode minner fra USA

Chris Smalling ser frem til den forestående sommerturnéen.

Publisert Sist oppdatert

Der skal rødtrøyene spille minimum fire kamper; fem dersom de går til finalen i International Champions Cup. Der skal laget møte Roma, Inter Milan og Real Madrid i gruppespillet, hvorav vinneren går til finale. Men aller først skal laget ut i kamp mot LA Galaxy i Chevrolet Cup, den 24. juli, skandinavisk tid.

– Jeg har allerede vært med på én tur til Statene, og vi storkoste oss. Det er jo så mange steder å besøke der borte, sier Smalling til ManUtd.com, og ser tilbake på USA-turnéen i 2011.

– Fotball er i ferd med å virkelig stort over der også, så det skal bli fint å vende tilbake.

På spørsmål om åpningskampen på turen, møtet med LA Galaxy i Chevrolet Cup, svarer Smalling:

– Vi har spilt mot MLS All Stars tidligere, så det skal bli fint å møte en annen klubb fra US-ligaen i deres egen bakgård. Jeg er sikker på at det vil bli en kjempeflott atmosfære under kampen.

Viktig periode

Smalling tror turen vil gi Louis van Gaal oversikt over styrken i spillertroppen og en god mulighet til å få på plass egne metoder.

– Sesongoppkjøringen er bestandig enormt viktig, hvor manageren får sjansen til å samle alle spillerne og drille inn idéer som skal være med oss hele sesongen. Så dette er en viktig periode, også med tanke på lagbygging og å knytte enda tettere bånd mellom spillerne. Særlig gjelder det for de nye som nå vil få to, tre uker sammen med resten av troppen, sier 24-åringen, som allerede står foran sin femte sesong i United-trøyen.

Powered by Labrador CMS