Januzaj best, Smalling dårligst

Sjekk hvor mange seriepoeng de ulike spillerne har bidratt til her.

Manchester United har spilt ti seriekamper så langt i sesongen, og David Moyes har sluppet til 24 ulike spillere på de ti kampene.

Men hvilke spillere har United tatt mest poeng med?

United.no har sett nærmere på hvordan det har gått med de ulike enkeltspillerne på banen, og forskjellene er enorme.

smallingcity

I motsatt ende av statistikken finner man Chris Smalling. Smalling har vært på banen i fem kamper, og United har aldri vunnet noen av periodene han har vært på banen. Han spilte hele kampen da det ble bortetap mot City. Han kom innpå de siste minuttene mot Southampton, bare for å oppleve at de utliknet. Han ble byttet ut kvarteret før slutt på stillingen 1-2 mot Stoke, bare for å se United snu det fra benken, og han kom innpå i pausen mot Fulham i helga – bare for å være med på å tape 2. omgang 0-1 i 3-1-seieren.

Det eneste «positive» Smalling  har vært med på i Premier League er at United holdt nullen de siste fem minuttene da han kom innpå mot Sunderland.

Tre spillere har vært med på mer to poeng eller mer per kamp så langt. Det er Januzaj, Wayne Rooney og også Chicharito. I bunnen ligger fire spillere med ett poeng eller mindre i snitt. De fire er Giggs, Young, Welbeck og altså Smalling.