– Det hjalp meg å bli veganer

Chris Smalling endret livsstil – og ble bedre.

Publisert Sist oppdatert

Ingen midtstoppere spilte mer i United forrige sesong enn Chris Smalling, og i den andre halvdelen av sesongen var han fast på laget da Mourinho sendte utpå sine beste menn.

Til tross for dette ble United-spilleren droppet av Gareth Southgate til sommerens VM-sluttspill, og mye tyder på at han vil få ytterligere konkurranse av en ny stopper neste sesong.

28-åringen har brukt sommeren godt på ferie med sin kjære fru, og gir noe av æren for sin fysiske form til en livsstilsendring – at han har blitt veganer.

Kona var det allerede, og etter hvert tok Smalling også skrittet helt ut for å følge henne – siden effekten var tydelig på en kropp som ble mindre skadet – noe som er avgjørende som profesjonell fotballspiller.

 – Rødt kjøtt gir en del betennelse, og da jeg kuttet ned på det så forsvant også betennelsen. Det har bare blitt bedre og bedre, sa Smalling ifølge The Telegraph.

I sommer har Smalling og kona Sam reist rundt i Asia, og delt sine eksotiske veganerretter med sine mange tusen følgere på sosiale medier:

 – Normalt er forsesong-treningen hardt for meg, men denne gangen har jeg ikke hatt problemer i det hele tatt. (…) Tidligere så slet jeg også veldig den andre dagen etter kamp, men nå har jeg kunnet spille kamp etter kamp uten denne sårheten.

 Han er også optimist med tanke på sesongen som kommer.

 – Vi må sørge for at City ikke får en luke, og det blir tøft. Vi vant imidlertid mot dem på Etihad, og vi presterte bra mot topplagene. Det var mot lagene lenger ned på tabellen at vi ga bort poeng. Får vi orden på det så kommer det til å bli en spennende sesong.

Powered by Labrador CMS