Fokusert på Norwich

Chris Smalling mener fjorårssesongen har gjort årets United-lag enda mer på vakt i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld er det klart for et av sesongens desiderte høydepunkter når Real Madrid kommer til Old Trafford for andre åttendedelsfinale i Champions League. Men også før den tid er det viktige oppgaver i vente for United. Lørdag kommer Norwich på besøk, tre poeng kreves for å garantere at den relativt komfortable luken på tolv poeng ned til Manchester City opprettholdes.

Chris Smalling husker tilbake til 0-1-tapet på Carrow Road i november, og håper United kan vise seg fra en langt bedre side lørdag.- Jeg husker bortekampen mot Norwich veldig godt, sier Smalling til United Review.

– Vi hadde mange sjanser, men greide ikke å ta vare på dem, mens de utnyttet en av de svært få sjansene sine og straffet oss for det.

– De viste at de er et hardtarbeidende lag som også kan å spille fotball, så vi må være på vakt. Jeg tror tapet mot dem på bortebane var en vekker for oss, så vi kommer til å gå ut i hundre når de kommer til Old Trafford.

– Vi mener vi har gode muligheter mot hvem som helst på hjemmebane, både i cupene og i ligaen. Det kan bkli en tett og jevn førsteomgang, men hvis vi greier å holde balltempoet oppe pleier de fleste lag å bli slitne i andreomgang siden Old Trafford-matten er så stor. Vi er vant til det, så stort sett greier vi å få det resultatet vi ønsker.

Smalling tror at forrige sesongs avslutning har gjort United-spillerne mer konsentrerte og oppmerksomme denne sesongen.

– Alle er mer på vakt etter forrige sesong, da vi kastet fra oss en åttepoengs ledelse i løpet av de siste kampene. Vi er bestemte på å opprettholde luken denne gangen. Jeg tror ikke manageren ville blitt så fornøyd om vi ikke greide det! Det ville vært frustrerende.

Powered by Labrador CMS