Hyller Scholes-comeback

Tidligere United-spiller Nicky Butt er ikke i tvil. Å hente tilbake Paul Scholes fra pensjonisttilværelsen er et genialt trekk.

Publisert Sist oppdatert
Én time før kampstart av gårsdagens lokaloppgjør på Etihad Stadium ble nyheten sluppet. Paul Scholes gjør comeback i United-trøyen.
Nyheten ble møtt med en viss skepsis fra flere hold. Enkelte eksperter mente det var et tegn på hvor desperate Manchester United er akkurat nå.

– Smart av Sir Alex

Nicky Butt forteller i dag til MUTV at Sir Alexs valg om å annonsere comebacket til Uniteds tidligere nummer 18 kan være det laget trenger. – Det var en smart avgjørelse av manageren. Det tok vekk all oppmerksomhet om Citys hjemmestatistikk og tvilen på de røde djevlene. – Psykologisk var det et veldig bra valg, fortsetter Butt. Han er ikke i tvil om at Scholsey er rett mann til å hjelpe Manchester United mot nok et ligagull. – Han er en fenomenal spiller. Han kan gjøre ting ingen andre kan. Det kommer til å gi alle i klubben en dytt i riktig retning.

Fornøyde lagkamerater

Gårsdagens nyhet kom som et sjokk, også på United-spillerne. Wayne Rooney og Chris Smalling var to av dem som ble tatt på senga. – Jeg ble veldig skuffet da han valgte å legge opp etter fjorårssesongen. Det var en skikkelig vitamininnsprøytning for alle sammen å se han tilbake igjen, forteller Smalling til MUTV. Gårsdagens tomålsscorer ante ingenting før midtbanemannen begynte å skifte i garderoben. – Vi trodde han bare var med oss til kampen som moralsk støtte, men så fikk vi øye på trøye nummer 22 med Scholes på ryggen. – Han brakte inn en ro i laget vårt når han kom inn, noe som gjorde at vi klarte å stå i mot presset hele veien, avslutter Rooney.
Powered by Labrador CMS