Skal jages opp mot veggen

Chris Smalling synes det er greit at sesongens første byderby spilles på Ethiad, og sier United skal gå rett i strupen på City.

Publisert Sist oppdatert

Da Bayer Leverkusen utlignet til 1-1 på tirsdag kveld, kunne United enten ha falle sammen, eller de kunne slå hardt tilbake. Som vi alle vet, var det det sistnevnte som skjedde, og Chris Smalling takker den gode lagmoralen for at det endte nettop slik.

– Dersom spillerne ikke holder sammen, er det ikke håp for oss, men her har vi en veldig tett sammensveiset gruppe, og det så vi godt mot Leverkusen. Vi hang ikke med hodet da de scoret sitt første mål, men vi var bestemte på å reise igjen, og vi klarte å slå tilbake, sa Smalling.

Ikke perfekt

De siste sesongenes gruppespillkamper har sjeldent vært av særlig stor underholdningsverdi, men på tirsdag vartet David Moyes’ menn opp med lekkert spill og fire scoringer. Til tross for den overbevisende seieren var ikke Smalling helt fornøyd med gjennomføringen.

Kan United gjenta seieren fra fjoråret?
Kan United gjenta seieren fra fjoråret?

– Vi skulle aldri har sluppet inn de målene. Hadde vi ikke gjort det, kunne vi sagt oss fornøyde med kampen.

Klar for Ethiad

Med første Champions League-kamp ferdig, kan laget nå fokusere helt på det store derbyet mot Manchester City. Forrige sesong endte med en dramatisk 3-2-seier etter at Robin van Persie banket inn et frispark rett før slutt. Forsvareren har gode minner fra fjorårets kamp, og sier laget ikke føler det er noe negativt ved at kampen spilles på Citys hjemmebane.

– Det er en kamp vi alle gleder oss til. Det er best å spille den på deres stadion. Da står de med ryggen til veggen deres, og vi skal jage dem opp mot den. Om det er en kamp man ønsker å vinne i sluttminuttene, så er det den. Feiringen og følelsene vi gikk gjennom etter den kampen forrige sesong, var helt fantastiske.

Powered by Labrador CMS