United-duo spår tøff kamp

Men Smalling og Shaw tror det er en fordel at United allerede har møtt lag fra lavere divisjoner.

Publisert Sist oppdatert

Først tok Manchester United en heller knepen seier i tredje runde mot Yeovil Town, før de trengte hele 180 minutter for å ta seg videre mot Cambridge United.

Nå venter en ny kamp mot et lag fra lavere divisjoner. Følgelig er favorittstempelet nok en gang gigantisk. United har alt å tape.

Det har ikke motstanderen, påpeker Chris Smalling.

– Jeg har selv vært med på å være underdog, og man spiller uten frykt og har ingenting å tape. Alt man kan gjøre er å gå ut å gjøre sitt beste. Som United-spillere må vi forsikre oss om å gjøre jobben og gi hundre prosent, ettersom Preston vil gi alt, sier Smalling til ManUtd.com.

Midtstopperen tror at erfaringen fra de tidligere rundene vil hjelpe United.

– Jeg tror det vil være til vår fordel at vi alle er har møtt lag fra lavere divisjoner. Når alt kommer til alt, er det en cupkamp hvor vinneren går videre til neste runde.

Nå øyner laget en tittel.

– Det er definitivt vårt å vinne FA-cupen denne sesongen, spesielt siden er det så lenge siden vi vant den sist. Med tanke på trekningen vi har hatt, forventes det at vi tar oss videre. Det er et nytt skritt på vei mot finalen, som bare er et par runder unna nå.

prestonnorthend (650 x 358)
DEEPDALE: Her skjer det. Mandag kveld klokken 20.45.

Venstrebacken Luke Shaw er enig med lagkameraten i at det ikke blir noen enkel kamp. Han er klar til dyst etter å ha sonet karantene i seriekampen mot Burnley.

– Hvis vi tenker tilbake på kampene mot Cambridge og Yeovil, var det forventet at vi skulle vinne de også. Men disse kampene er aldri enkle, spesielt ikke på bortebane.

For Preston har – som sagt – alt å vinne.

– Preston vil være klare til å ta skalpen på oss, og med publikum i ryggen, kommer de til å gå ut i hundre. Det kommer ikke til å bli lett, men vi ser frem til det.

Powered by Labrador CMS