Vidic tror på arvtakerne

Nemanja Vidic tror Jonny Evans, Phil Jones og Chris Smalling har det som trengs for å bli det nye United-forsvaret.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i vår ble det klart at Nemanja Vidic forsvinner til Inter, mens Rio Ferdinand mandag annonserte at hans tid i United også er over.

Igjen står midtstopperne Jonny Evans, Phil Jones og Chris Smalling.

Mentor Vidic er imidlertid ikke bekymret på arvtakernes vegne.

– Det er opp til den nye manageren å avgjøre, men jeg har spilt og trent med disse spillerne og de har definitivt ferdighetene som kreves for å bli toppspillere, sier 32-åringen til ManUtd.com.

Før David Moyes fikk sparken som manager understreket også han at han hadde planer om å satse på den britiske trioen i de bakre rekker neste sesong.

– Først og fremst tror jeg Phil Jones og Chris Smalling får mye oppmerksomhet her fordi de er landslagsspillere og engelsk fotballs fremtid, ikke bare Manchester Uniteds, fortsetter Vidic.

– De har styrken, hurtigheten og teknikken som kreves for å spille for denne klubben, og jeg tror det er tid for dem å ta steget neste år og danne et partnerskap med Jonny Evans. Jeg mener de tre spillerne er de som må ta over og være United-forsvarere de neste syv-åtte årene. Jeg mener de har kapasiteten og erfaringen til å ta steget.

Powered by Labrador CMS