Moyes har et luksusproblem

Danny Higginbotham sier at David Moyes bør være glad for at han har så god dekning på stopperplass

Publisert Sist oppdatert

Danny Higginbotham fikk i sin tid syv kamper for United, før han først ble utlånt, så solgt.

Forsvareren klarte aldri å slå gjennom i United, og nå spiller 34-åringen for Chester.

Den siste tiden har han, sammen med mange andre, latt seg imponere av Phil Jones og Jonny Evans i løpet av de siste to kampene, mens Rio Ferdinand og Nemanja Vidic har vært ute.

I tillegg har også Chris Smalling vist god form den siste tiden, og David Moyes har nok å tenke på når han skal velge stopperpar før helgens kamp mot Stoke.

Hodebry for manageren

Med fem gode valg på stopperplass, er det ikke lett å sørge for at alle får nok spilletid, men Higginbotham mener det ikke er en problematisk situasjon for United.

Danny Higginbotham for Ipswich.
Danny Higginbotham for Ipswich.

– Det er et vanskelig valg, er det ikke? Men uansett er det et godt problem å ha, sa Higginbotham til ManUtd.com.

– Jeg spilte med Jonny i Sunderland og du kunne se allerede da at han hadde det som skulle til for å få sjansen i United. Med Jones og Smalling i tillegg, har de overflod av talent der.

De yngre tar over

Ferdinand og Vidic er de rutinerte traverne i Unitedforsvaret, og de to har vært førstevalg for Moyes sålangt i sesongen, men Higginbotham tror nå at de yngre er klare til å ta over.

– Det kommer en tid der de yngre kommer til å få fjelre sjanser, og det er bare bra å ha sterk kamp for plassene. Slik jeg ser det nå, så presterer de alle sammen nå, og valget er ikke lett for manageren.

 

Powered by Labrador CMS