Nani og Evans skadet

Forlot banen med hver sin strekk.

Publisert Sist oppdatert

Jonny Evans var førstemann til å kaste inn håndkledet i Braga. Sammen med de øvrige 21 aktørene ble han sendt i garderoben etter 56 minutter da lyset gikk på Estádio Municipal, men til forskjell fra de øvrige kom han aldri utpå igjen.

Senere i oppgjøret fulgte så Nani (bildet over) etter med en stram hamstring.

Trolig ikke alvorlig

Ifølge Mike Phelan er det neppe grunn til å frykte langvarige fravær for noen av dem. Imidlertid må begge spillerne til nærmere undersøkelse før alvorlighetsgraden kan fastslås med sikkerhet.

– Jonny kjente det litt i lysken – jeg tror muligens det skjedde i forbindelse med straffesituasjonen. Vi tok ham av sånn for sikkerhets skyld, sier Phelan til ManUtd.com.

– Når det gjelder Nani, var det trolig mangel på kamper som gjorde at hamstringen hans begynte å stramme seg til. Heller ikke i hans tilfelle var det grunn til å ta noen sjanser.

Smalling ok

På den lysere siden sesongdebuterte Chris Smalling ved å komme seg gjennom samtlige 90 minutter uten å kjenne noe til verken lyske- eller fotskaden som har plaget ham siden slutten på forrige sesong. Riktignok fikk han seg en smell i hodet tidlig i oppgjøret, men det ristet han av seg etter et kort legetilsyn.
Powered by Labrador CMS