Ryktesaker, uke 30

Ingen Angel di Maria likevel?

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 27. juli:

19:23: talkSPORT skriver nå at Angel di Maria er svært nær en overgang til PSG. Dette betyr selvfølgelig at United ikke får argentineren, en spiller de har vært ryktet til i lang tid.

12.25: Italiensk presse melder at Paul Pogba skal være nær ved å signere ny kontrakt med Juventus. Det skal være snakk om en 5-års kontrakt.

12.oo: Roma-trener, Rudi Garcia melder at Manchester United må ut med hele €100 millioner (£79 millioner) hvis de ønsker å signere Kevin Strootman. Midtbanespilleren fra Roma har slitt med en kneskade, og Louis van Gaal sa fredag at han ønsker å se ann situasjonen før det eventuelt legges inn noen bud. Det er The Telegraph som melder dette.

10.30: Fredag ble det meldt at Arturo Vidal ikke var aktuell i en overgang til United, men ryktene rundt chileneren ser ikke ut til å stoppe der. Ifølge the Sunday People skal Manchester United ha lagt inn ett nytt bud på £35 millioner for midtbanespilleren, og en overgang kan være aktuell innen de neste dagene.

10.00: Ifølge Daily Star, som bør tas med en klype salt, skal Inter være interessert i Javier Hernandez, og United-spissen kan være aktuell i en byttehandel mot midtbanespiller Fredy Guarin. Louis van Gaal skal ha holdt et øye med colombianeren med ønske om å forsterke midtbanen.

Lørdag 26. juli:

19.00: Italienske Tancredi Palmeri, som man ikke alltid bør stole på, melder nå at Real Madrid og Paris St. Germain er enige om  en overgang for Angel di Maria.

18.00: Fortsatt ingen avklaring om Juan Cuadrado, men spanske Elesportiu melder lørdag at Barcelona nå ser mot ham. De skal ikke ha lagt inn bud, mens det i artikkelen nevnes at United har budt 35 millioner euro for Fiorentina-spilleren.

Fredag 25. juli:

20.25: Journalisten Rik Elfrink i Eindhoven Dagblad, som følger PSV, skriver på Twitter at Louis van Gaal har rådet Memphis Depay å bli i PSV i ytterligere en sesong. United kan komme til å legge inn et bud i størrelsesorden 20 millioner pund, for så å låne ham tilbake til PSV den kommende sesongen. United skal imidlertid ikke ha gjort noe fremstøt foreløpig, skal vi tro Elfrink.

15.24: Javier Hernandez kan være på vei bort fra United, skal vi tro The Times. Chicharito skal ikke ha fått noen garantier fra van Gaal om at han vil bli satset på, og den «lille erten» virker i beste fall til å være et fjerdevalg på spissplass i United. Atletico Madrid kan bli neste stoppested for mexikaneren, men lønnen han hever i United kan bli et problem for de regjerende spanske ligamesterne. Det samme kan det faktum at Chicharito har to år igjen av kontrakten med United og vil neppe gå på billigsalg. Tidligere har Inter Milan meldt sin interesse for Hernandez.

12.45: Når vi først har nevnt Angel Di Maria, så trekker Metro det hele enda lenger ved å skrive at han kan komme til å akseptere budet fra United, og det i løpet av timer. Her er artikkelen.

12.30: Det har vært rolig rundt Angel Di Maria i de siste dagene – kanskje fordi det har vært antatt at han  er på vei til Paris Saint-Germain? Men nå uttaler PSG-manager og ex-Red, Laurent Blanc, seg på en måte som antyder at at argentineren kanskje ikke havner på Parc de Princes allikevel. Og, ifølge Mail Online, er Manchester United fortsatt interessert. Det kan du lese mer om her.

10.55: BBC-journalist Mike Keegan har postet denne meldingen på Twitter:

10.50: Arsenal skal være villige til å tilby United £9 millioner for Nani. Dette skriver International Business Times, og viser til portugisiske A Bola. Les mer her.

10.30: Metro påstår at United har åpnet samtaler med Atletico Madrid om Arda Turan. Rødtrøyene må imidlertid tåle konkurranse fra Monaco, skriver avisen, som bygger på en notis i Get French Football News. Der antydes det at spilleren selv er mest interessert i United. Les mer her.

09.00: Så kan vi vel uten videre slå fast at Arturo Vidals påståtte avvisning av Manchester United, var sitater revet helt ut av sin sammenheng. En innpåsliten reporter spurte om han var på vei til Manchester, og Vidal svarte: – No, no,  no.
I store deler av pressen ble dette umiddelbart oppfattet som et nei til Manchester United. Men hva skulle den stakkars chileneren ha svart da? Si, si, si? Tenk hvilke følger det ville ha fått! Husk på at Vidal fortsatt er kontraktsbundet til Juventus.

08.50: A Bola mener å vite at dette er dagen da Bébé kommer til å skrive under for Benfica.

08.10: Får vi vite i dag om Juan Cuadrado blir United-spiller eller ikke? Flere medier, deriblant notorisk upålitelige The Express, melder at dette er dagen da Fiorentina-ledelsen vil ta sin avgjørelse på om den skal godta Uniteds bud eller ikke.

08.05: Barcelona vil gi United konkurranse om Thomas Vermaelen. Det skriver den katalanske avisen Mundo Deportivo. Men det er ikke alt. Avisen har nemlig enda en oppsiktsvekkende påstand på lager – nemlig at Tottenhams Jan Vertonghen er på god vei til United.

Torsdag 24. juli:

14.00: Nærmer det seg slutten på Angelo Henriquez’ korte United-karriere? Sport Witness viser til chilenske La Tercera, som  skriver at Buenos Aires-klubben River Plate skal være interessert i å hente ham til Argentina. Samme kilde melder at også Henriquez’ moderklubb, Universidad de Chile, står klar med åpne armer dersom han skulle velge å avslutte sitt snart to år lange opphold i Europa. Henriquez har ennå ikke fått førstelagskamper for United, og han fikk som  kjent heller ikke plass på USA-turnéen. Les mer her.

12.20: Bevegelse i Bébé-saken? Ifølge Record er han ventet til Lisboa i løpet av de nærmeste timene for å fullføre den lenge bebudete overgangen til Benfica.

10.30: Litt sent, men Metro meldte i går at Liverpool har kastet seg inn i kampen om Arturo Vidal. Scouserne skal være villige til å by £42.5 millioner for chileneren, og tror de har en god sjanse til å få det som de vil ettersom de kan tilby Champions League-fotball.

10.20: Ifølge talkSPORT har Bayern München latt seg skremme bort av prislappen som henger rundt  halsen på Juan Cuadrado. £30 millioner er i overkant av hva tyskerne er villige til å betale for den colombianske vingen, og dermed skulle United ligge godt an – om klubben fortsatt ønsker ham.

Onsdag 23. juli:

13.45: Ryktene om Arturo Vidal har avtatt noe de siste dagene, men nå melder Tuttosport at United har lagt inn et siste bud på chileneren, pålydende 39 millioner pund.

Samtidig skriver Metro at United skal være klare til å legge inn et bud på så mye som 42,5 millioner pund. Det er imidlertid kun en videreformidling av Goal sine rapporter – en kilde som ikke har for vane å være særlig treffsikker.

Gazzetto dello Sport har også skrevet om Vidal, men Sport Witness poengterer at det kun er snakk om spekulasjoner.

 

09.00: Natt til onsdag holdt Louis van Gaal pressekonferanse. Der han ble han konfrontert med ryktene om potensielle nysigneringer. The Times hadde nemlig like før pressekonferansen hevdet at United undersøker muligheten for å hente Mats Hummels, Daley Blind, Thomas Vermaelen og Stefan de Vrij. Hva nederlenderen svarte kan du kanskje gjette, men svaret får du her.

Tirsdag 22. juli:

18.50: Flere anerkjente sportsjournalister har i dag hevdet at United har lagt inn et bud på Juan Cuadrado.

 

14..05: Så er det offisielt bekreftet fra Real Madrid-hold at James Rodríguez har skrevet under på en 6-årskontrakt. Ingen sum er nevnt, men uoffisielle kilder nevner £63 millioner. Han vil bli presentert i kveld.

12.40: Jürgen Klopp: – Mats (Hummels) til Manchester United for £16 millioner? For så lite penger kan dere bare glemme det umiddelbart!

11.10: Bébé – så godt som klar for Benfica?

09.20: Mer om Arturo Vidal, som ifølge Torino-avisen Tuttosport er gjenstand for et bud nummer 2 fra United, etter at det første angivelig ble avvist.

08.50: Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker både penger og en spiller i motsatt retning før  han eventuelt lar Thomas Vermaelen dra til Old Trafford. Og med spiller, tenker franskmannen på en av to: Phil Jones eller Chris Smalling, skriver The Mirror. Les saken her.

08.45: Sport hevder at Louis van Gaal skal ha bedt Wesley Sneijder om å følge etter ham til Old Trafford. Les mer.

08.40: Ifølge Chilevision er det ventet at United vil friste Juventus med £43 millioner + Nani. Til gjengjeld forventer Ed Woodward & co. at Torino-klubben sender Arturo Vidal til Old Trafford.

08.10: Spanske Sport hevder at United brukte tirsdagen til å legge inn et bud pålydende €35 millioner (rundt £28 millioner) for Fiorentinas 26 år gamle colombianske vingspiller Juan Cuadrado. Konkurransen er imidlertid tøff, for det  hevdes også at Barcelona vil følge opp budrunden med et lignende beløp i dag. Les mer her.

Mandag 21. juli:

18.30: Like etter at nyheten om at Patrice Evra er solgt kom, ser vi at Manchester Evening News melder at Ed Woodward forlater treningsleiren i USA. Vi husker alle hvordan dette endte i fjor… Handler det om en overgang igjen? Og går det bedre denne gangen?

14.20: Vi hadde egentlig tenkt til å la denne ligge, da det virker lite trolig. Spanske Sport meldte i dag at Mats Hummels går til United for så lite som 16 millioner pund. Grunnen til at vi nå melder det, er ikke at vi tror noe mer på det, men at flere av de store (nett-)avisene plukker opp saken.

09.30: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff skal være interessert i å hente Michael Keane. Det ser nå ut til at Cardiff kommer til å selge Steven Caulker, og klubben skal allerede være enige med QPR om en pris. Derfor jakter de allerede på en erstatter. Trolig vil det ikke komme noe bud, eller utvikling i saken, før Keane er hjemme igjen fra turneen i USA.

09.25:  Det skjer mye på ryktebørsene rundt om i verden. I helgen gikk det mange rykter om Patrice Evra, og flere medier, blant annet SkySports, meldte at han kan bli offentliggjort som Juventus-spiller i dag. Foreløpig har ingenting skjedd.

Powered by Labrador CMS