– Forsvaret er nøkkelen

Chris Smalling mener at nøkkelen til suksess ligger i det defensive.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United økte avstanden ned til City til 15 poeng med en rutinemessig 1-0-seier mot Reading i helgen.

I en periode hvor det tidvis har rusket offensivt, hvor Robin van Persie nærmest har sluttet å score, har United likevel vunnet kamp etter kamp.

Det har gått nesten ni timer siden forrige baklengs, og United har kun sluppet inn tolv mål på de siste 16 kampene. I syv av disse kampene har serielederne klart å holde buret rent.

Chris Smalling mener at løste skadeproblemer og godt forsvarsspill er hovedgrunnen til den solide poengfangsten.

– Det har å gjøre med alle forsvarsspillerne har kommet tilbake fra skade. Det er bare Phil som sliter med skade, men jeg tror han vil være tilbake snart, og styrken vår kommer til syne ved alle spillerne vi har tilgjengelig, sa Smalling til MUTV.

Smalling spilte høyreback da United beseiret Reading i helgen. Han forteller at laget visste hva som måtte til, og at laget var fornøyd med å ta tre poeng, selv om kampen ikke ble av det fantastiske slaget.

– Det var ikke en pen kamp. Det ble ganske stygt i andre omgang, og alle var glade for at vi fikk med oss tre poeng. Det var det vi trengte, og vi klarte å holde buret rent, så det er vi glade for, fortalte Smalling, som også kunne røpe at de visste om City-tapet:

– Vi visste hva vi måtte gjøre før City spilte, men City-tapet ga oss en ekstra motivasjon. Vi ville likt å score flere mål, men vi var solide og fikk med oss en 1-0-seier.

Powered by Labrador CMS