Ryktesaker, uke 7

Rojo til PSG? De Gea fornøyd med United-tilværelsen.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 18. februar

13.25: Marcos Rojos kontrakt går ut i 2019, og United vil ha med argentineren lenger, men sliter med å få ham til å signere en ny kontrakt. Det skriver The Sun.

PSG lusker i buskene og er klar til å hente Rojo, og avisa nevner en overgangssum på rundt £30 millioner (!) for Rojo.

En sunn skepsis er nok sunt her, og det er heller ikke Neil Custis (journalisten som følger United tettest for The Sun) som har skrevet saken.

13.19: I det Daily Star (vanligvis en avis som fyrer opp rykter heller enn å roe ting ned) omtaler som en eksklusiv sak, så siterer de David de Gea på at han er fornøyd i Manchester United, og at det gleder ham å se unge spillere komme opp nå som han er en av de mer rutinerte spillerne i garderoben.

Lørdag 17. februar

09.46: Daily Mail skriver at United følger godt med på Jean Michaël Seri, og denne uka så en United-speider igjen Nice-spilleren i aksjon, mens sjefsspeider Marcel Bout også har sett på Seri.

Mourinho har gitt United-hierarkiet beskjed om at han ønsker å forsterke midtbanen betydelig i sommer, og Baillys landsmann skal være en av dei aktuelle. Seri har blitt koblet til de fleste store klubber det siste året.

Rob Dawson i ESPN omtaler de samme speidertoktene, og nevner også Sergej Milinkovic-Savic som en spiller United blir koblet til i denne sammenhengen.

09.34: I går videreformidlet vi rykter om Paul Pogba, og i dag heller heldigvis Guillem Balague vann på ilden. La Liga-eksperten er tydelig på at Pogba ikke er et overgangsmål for Real Madrid i denne saken. Madrid-klubben skal ikke ha råd til det etter at de har sikret seg sine hovedmål i sommer, og i tillegg ser ikke president Florentino Pérez på Pogba som et overgangsmål.

Fredag 16. februar

08.15: Vi nevner også denne saken om Fellaini, som gikk sin seiersgang på Twitter på torsdag.

Flere medier meldte at Fellaini var enige med Besiktas om en overgang i sommer, men i Tyrkia viste de igjen til England, som igjen henviste til Tyrkia. En skikkelig rykte-rundans uten særlig substans der, altså.

08.00: Man kan mene hva man vil om The Sun, men også de har noen dyktige medarbeidere. Én av de er Neil Custis, som blant annet var først ute med nyheten om at Rooney var klar for Everton.

Custis skriver i en ekslusiv sak at Real Madrid vil gjøre et nytt forsøk på å å hente Paul Pogba til sommeren. Gigantene fra Spania har hatt en skuffende sesong og ønsker nok å forsterke laget etter endt sesong.

Custis understreker at United ikke har noen plan om å selge, og skriver at Pogba er av samme oppfatning.

Torsdag 15. februar

20.25: Luka Modric er tilbake, men det er ikke godt å si hvor mye det er å hente i dette ryktet. Ian Marmion i BetStars, via MEN, mener United er favoritter til å sikre seg kroatens signatur i sommer. Tottenham og PSG nevnes også, men med dårligere odds enn United på topp. 

08.20: Barcelonas franske midtstopper Samuel Umtiti forlanger at katalanerne matcher tilbudet han tidligere skal ha fått fra Manchester United, angivelig på i overkant av £100.000 per uke (etter skatt), om han skal bli værende på Camp Nou.
Det er spanske Sport (via The Mirror) som skriver dette.

08.10: Blir Chris Smalling Arsenal-spiller til sommeren? Engelske bookmakere mener at sjansen er stor og har, ifølge MEN, London-klubben som 4/1-favoritter i kampen om 28-åringen. Everton følger nærmest med 5/1, mens Stoke og West Ham begge står i 7/1. Ja, selv Smallings gamle klubb, Fulham, anses å ha en sjanse; de står i 18/1.

07.55: Både Tottenham og Arsenal hevdes å holde et våkent øye med Luke Shaws kontraktssituasjon på Old Trafford.
José Mourinho har tidligere sagt at alt ligger til rette for en ny avtale med venstrebacken, men så vidt The Mirror kjenner til er det ennå ikke innledet samtaler om en ny avtale.

Onsdag 14. februar

22.20: I italiensk presse hevdes det at superagent Mino Raiola – sterkt innblandet i flere av våre overganger under José Mourinho – tok kontakt med Mauro Icardi for å hjelpe den argentinske stjernespissen til United.

Icardi skal ikke ha gått med på noe slikt, men skal heller ikke ha stengt døren.

I utgangspunktet har han et utkjøpsklausul som Inter ikke vil la ham gå for mindre enn.

Sport Witness oppsummerer saken her.

16.30: Ifølge kildene til United-kjenner Rob Dawson i ESPN er Zlatan Ibrahimovic på husjakt i Los Angeles. Svensken har lenge vært linket til Los Angeles Galaxy, og kontrakten hans går ut etter sesongen.

Når det er sagt: Zlatan har ikke bestemt seg for hvor han skal, ifølge Dawson. Han skal ikke være uvillig til å bli værende i Europa – ei heller i United, og United har ikke vært helt avvisende til å tilby ham en ny kontrakt heller.

Det har tidligere vært snakk om at han kan komme til å forlate United allerede før sesongslutt, men det er lite sannsynlig at han forlater United mens han fortsatt har sjansen til å plusse på FA-cup-troféet og Champions League-tittelen til et allerede overfylt troféskap.

16.25: Den portugisiske avisa Correio da Manhã skriver at det praktisk talt er enighet om en overgang verdt €20 millioner for Benfica-stortalentet Umaro Embalo. Den bissauguineansk-portugisiske 16-åringen ble i november meldt nærmest klar for United, før det i januar skal ha vært bare detaljer som hindret ham i å bli RB Leipzig-spiller. Sport Witness skriver her om rapportene, og virker noe skeptiske til det hele. 

08.20: Manchester United har kastet seg inn i kampen om Benfica-vingen Andrija Živković. Det melder i alle fall TransferMarketWeb, og skriver at Arsenal – og diverse andre klubber på kontinentet – dermed har fått kamp om den 21 år gamle serberen.
P.S.: 16. september i fjor ble det meldt at United hadde sendt av gårde speidere for å ta en nærmere titt på spilleren.

07.55: Ajax’ 18 år gamle angriper Justin Kluivert har tidligere vært nevnt i forbindelse med interesse fra Manchester United.
Til nederlandske Helden (via The Mirror) sier han at England appellerer til ham, og at han om noen år kan se for seg en overgang til enten Arsenal, Tottenham, Chelsea eller Manchester United.

07.50: Italienske Tuttosport (via Daily Star) hevder at AC Milan er lystne på å hente Ander Herrera til San Siro i sommer.
Det påstås også at United skal være villig til å selge, forutsatt at milaneserne legger minst £30 millioner på bordet.
Ander Herreras kontrakt med United utløper i 2019.

Tirsdag 13. februar

08.10: Manchester Evening News påstår at United følger nøye med på Toby Alderweirelds situasjon i Tottenham. Belgieren har vært skadet og er ikke med mot Juventus i Champions League, men samtidig har han heller ikke blitt enig med klubben om ny kontrakt – noe som har ført til spekulasjoner om  at det også er en grunn til at han ikke allerede er tilbake.

08.00: Den spanske nettsiden Diario Gol skriver at mens Real Madrid ønsker David de Gea, så kommer ikke Jose Mourinho til å gi fra seg keeperen uten å få noe ordentlig tilbake. Ifølge avisa kunne Mourinho tenke seg Varane, Isco, Asensio, Casemiro og Toni Kroos…

07.15: Bayern Münchens Arturo Vidal, landsmann av Alexis Sánchez, sier at han overhodet ikke tenker på en overgang vekk derfra, etter at han har blitt koblet til United. 30-åringen har halvannet år igjen av kontrakten sin i München, påpeker Sport1 via Daily Mirror.

07.10: Daily Mirrors United-journalist David McDonnell skriver at Jose Mourinho er blitt så frustrert over Uniteds forsvarsspill at han vil gjøre store endringer til sommeren. Chris Smalling og Phil Jones skal ut, mens Raphael Varane og Harry Maguire er aktuelle erstattere.

07.05: Tuttosport, gjengitt hos Manchester Evening News, skriver at agenten til Gareth Bale sier at waliseren elsker Real Madrid og at han ikke vil reise derfra, selv om han altså jevnlig kobles til United.

Powered by Labrador CMS