– Jeg er klar!

Chris Smalling er fast bestemt på å gripe sjansen dersom han får sjansen mot Costa Rica.

Publisert Sist oppdatert

Etter to strake nederlag er England som kjent allerede utslått av mesterskapet i Brasil. Imidlertid gjenstår det én kamp å spille før Roy Hodgsons tropp kan sette seg på flyet hjem igjen. Costa Rica, som har vunnet sine to innledende kamper og allerede er klare for avansement fra gruppespillet, venter på motsatt banehalvdel når de to møtes i Belo Horizonte tirsdag ettermiddag.

Det blir en kamp Chris Smalling håper vil bidra til å gi folk troen tilbake på at det finnes en fremtid – en god fremtid – for engelsk landslagsfotball.
Så langt i mesterskapet har United-forsvareren måttet nøye seg med å se på fra benken. Nå, med alt håp om fortsatt deltakelse ute, øyner han sjansen til å få vise seg frem. Fra før av har han klart å sanke seg 12 «caps», og nå føler han seg klar til å bli tildelt nummer 13.

– Får jeg muligheten (mot Costa Rica) så skal jeg gripe den, sier Smalling til TheFA.com, og opplyser at han under hele oppholdet i Brasil har trent godt og gitt alt han har.

– Det samme gjelder mange andre unge og spennende spillere som er på vei opp, mener han, og ser frem til at de sammen vil få sjansen til å vise seg frem mot overraskelseslaget fra Mellom-Amerika.

– Lover godt foran EM-kvalifiseringen

– Forhåpentligvis vil vi da klare å få smilet tilbake hos folk etter skuffelsene her, sier han, og håper at en god forestilling vil skape ny optimisme foran neste store mesterskap, EM-sluttspillet i Frankrike i 2016.:

– Vi kommer i hvert fall til å starte kvalifiseringen med en sterk, ung tropp å bygge videre på, mener han.

– Således kunne ikke forberedelsene – sett fra vår synsvinkel – vært bedre. Kvalifiseringsspillet starter ikke før i september, men allerede tirsdag kveld mot Costa Rica vil vi ha sjansen til å vise folk at de har mye å se frem til.

– Men først av alt gleder vi oss til tirsdagens kamp. Der håper vi å gjøre det så bra at vi får gitt litt tilbake til fansen som har kommet over hit, avslutter Chris Smalling.

NB: England kamp mot Costa Rica starter klokken 18.00, og overføres på TV2 Sportskanalen (NO), SVT (SE), DR HD (DK)

Powered by Labrador CMS