På vei tilbake

Chris Smalling innrømmer at det var kjedelig å miste EM, men satser på å være skadefri og klar til sesongstart.

Publisert Sist oppdatert

Chris Smalling pådro seg en skade i lysken mot Swansea i sesongens nest siste kamp. Skaden gjorde at Smalling – som har spilt tre landskamper siden debuten i fjor høst – var uaktuell for en plass i England-troppen i EM. Den 22 år gamle forsvarsspilleren innrømmer at det var kjedelig å bli skadet rett før mesterskapet, men forteller at han følger med på hva som skjer i Polen og Ukraina og at han håper å snart være skadefri igjen.

– Det var ikke det beste tidspunktet å bli skadet, sier Smalling til ESPN. – Men jeg har heiet på England akkurat som alle andre.

– Jeg jobber med å komme tilbake fra skaden nå, og jeg føler meg bra. Jeg håper å være tilbake til starten av sesongen – det er målet.Smalling håper United kan reise seg etter den bitre sesongavslutningen, og vinne tilbake Premier League-tittelen allerede sesongen som kommer.

– Det var vondt for oss alle, men det kommer til å gi gi oss enda mer motivasjon videre. Vi kommer til å være motiverte for å forsikre oss at vi vinner tilbake tittelen fra City, forteller Smalling.

Powered by Labrador CMS