– De er i utmerket form

David Moyes forklarer hvorfor han bedriver risikosport med Rio Ferdinand og Nemanja Vidic.

Publisert Sist oppdatert

Jonny Evans, Chris Smalling og Phil Jones er alle tre solide midtstoppere som i fremtiden håper på en fast plass i Uniteds midtforsvar.

David Moyes har nok av spillere å velge mellom.

Men da trenger de spilletid, og så langt i år har utfordrerne måttet stille seg i kø bak radarparet Rio Ferdinand og Nemanja Vidic.

Phil Jones startet Community Shield-kampen mot Wigan i midtforsvaret, men siden den gang har de to rutinerte herremennene startet de fem siste kampene sammen.

Ettersom Ferdinand (34) og Vidic (31) ventelig starter også mot Manchester City på søndag kan man spørre seg om belastningen er risikabel med tanke på midtstoppernes alder.

– Det er noe jeg er klar over, innrømmer David Moyes overfor ManUtd.com.

– De er i utmerket form begge to. De følte seg bra i sesongoppkjøringen og jeg tror de begge nyter det.

Faktum er imidlertid at både Ferdinand og Vidic er to spillere som tidligere har slitt med skadetrøbbel.

– Jeg er sikker på at naturen vil gå sin gang, men for øyeblikket er jeg ganske komfortabel med Jonny Evans, Chris Smalling og Phil Jones.

– Jeg følte at det var viktig å komme inn i rytmen som ny manager. Jeg liker ikke ordet «rotasjon», men jeg vil bytte på spillere til tider, fortsetter Moyes.

– Med tanke på starten vi hadde i Premier League ønsket jeg å stille ganske sterkt i åpningsperioden, så får vi se hva som skjer etter det.

Powered by Labrador CMS