Ett tap på sju måneder

Hvem av United-spillerne har flest positive og negative opplevelser siden april? Sjekk alle spillernes resultater her.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag la united.no frem en oversikt som viste at Ángel Di María og Daley Blind hadde spilt klart flest fotballkamper av United-spillerne i kalenderåret 2014. Forskjellene var imidlertid store. Selv om United deltok i Champions League i våres så skiller det for eksempel 38 kamper mellom Di María og Jonny Evans de siste 11 månedene.

Sjekk statistikken her.

United.no har også sett nærmere på hvem av United-spillerne som har hatt flest og færrest positive opplevelser på banen siden april, og det gir også noen interessante tall.

Mye moro for Shaw

Luke Shaw har for eksempel bare vært på banen ved ett eneste tap det siste drøye halve året, og det tapet kom mot Manchester City. Ellers er han ubeseiret i totalt 14 kamper for United, England, England U21 og Southampton helt tilbake til første halvdel av april.

Manchester United Team Group Photocall
IKKE HELDIG: Chris Smalling står fortsatt uten seier i 2014/15-sesongen.

Nyinnkjøpte Di María har også hatt noen gode måneder, selv om prestasjonene i det siste for United ikke har vært i absolutt toppklasse. 26-åringen har spilt 29 kamper siden april, og står med 20 seirer, 6 uavgjorte og bare tre tap. Det er også verdt å merke seg at Marouane Fellaini også bare har vært på banen ved tre tap siden april. Han spilte hele kampen i tapet mot City, kom også innpå mot Swansea i seriepremieren, og spilte hele kampen da Belgia tapte VM-kvartfinalen mot Argentina. Ellers har han vært på banen for United og Belgia hele 13 ganger uten tap.

Fortsatt uten seier

I motsatt ende av skalaen er det verdt å merke seg at David de Gea nesten har vært med på like mange tap som seirer, og at Darren Fletcher bare har vært på banen ved to seirer på sine 10 siste opptredener. Hans bidrag i de kampene var heller ikke de største, siden den ene var ett 1-minutts innhopp mot Palace nå sist, og den andre var et 25 minutters innhopp mot West Ham. Chris Smalling har samme type statistikk, og man må helt tilbake til mai for å finne forrige gang han var på banen da United vant en kamp. Den gangen ble Hull slått 3-1. Denne sesongen har han fem kamper for A-laget, men United har kun tatt to poeng på kampene mot Swansea, Sunderland, Leicester, Chelsea og City.

statistikk

 

 

Powered by Labrador CMS