Slik spilte de

OPPDATERT Fem United-spillere, deriblant Wayne Rooney (bildet), var i direkte aksjon under tirsdagens EM-kvalifiseringskamper. Ashley Young var den av dem som kom best ifra det.

Publisert Sist oppdatert
Sammen med Wayne Rooney og Chris Smalling, var Young i aksjon på Wembley, hvor han med sin scoring etter 35 minutter sørget for at England tok et stort steg mot neste års EM-sluttspill i Polen og Ukraina.
Guardians utsendte gir matchvinneren en 7’er på børsen, men nøyer seg med sekstallet i sin vurdering av den tidligere Villa-spillerens to United-kolleger.

Om Young:

«Young glimtet til innledningsvis, helt til han omsider fant det rommet han trengte for å sende England i føringen. Siden var han farlig hver gang lagkameratene fant ham med pasninger,» skryter avisen.

Om Rooney:

«Trakk dypere og dypere mens han søkte ballkontakt og plass på en overbefolket midtbane. Dette var enda mer frustrerende enn kampen (mot Bulgaria) i Sofia.»

Om Smalling:

«I glimt viste han den hurtigheten og teknikken som kreves av en back. Pasningspillet derimot, gikk litt på høgg og belegg. Likevel, dette var lovende takter.»

Gruppeledere

England topper nå Gruppe G med 17 poeng på syv kamper, men må likevel se opp for Montenegro. Den lille Balkanstaten har, med en kamp mindre spilt, sanket sammen 11 poeng. De to nasjonene møtes for øvrig i Podgorica den 7. oktober. Der vil England få sjansen til å fjerne all tvil – eller…?

Helt på det jevne for Fletch

Med sin 1-0-seier over Litauen ble det igjen blåst et ørlite håp om EM-sluttspill for skottene. For kaptein Darren Fletcher smakte nok triumfen ekstra godt, ettersom han på stillingen 0-0 like før pause misset på straffespark.

The Scotsman gir United-spilleren 6 på sin børs, og antyder dermed at Fletcher spilte en helt ok kamp på Skottlands midtbane. Samme karakter blir for øvrig også ex-Red Phil Bardsley til del.

Spania, som knuste Liechtenstein hele 6-0, topper Gruppe I og er allerede klare for EM-sluttspillet, mens Skottland på tredjeplass fortsatt har en teoretisk sjanse.

EM-drømmen brast

En karantenerammet Jonny Evans måtte konstatere at hans lagkamerater ble ydmyket i Tallinn. Resulatet innebærer at nordirene kan glemme alt som har med EM-sluttspill å gjøre i 2012.

Irene har bare klart å skrape sammen ni poeng på åtte kamper og ligger nest sist i sin gruppe. Gruppeleder Italia, med ex-Red Giuseppe Rossi på laget, benyttet for øvrig tirsdagen til å beseire Slovenia, og er dermed allerede klare for sluttspill.

Fortsatt gallisk uvisshet

Patrice Evra og Frankrike måtte nøye seg med ett poeng i Bucuresti, og kan til tross for gruppeledelse ennå ikke føle seg trygge på gratistur til Polen/Ukraina neste sommer.

Med 17 poeng på åtte kamper, ligger franskmennene bare ett poeng foran Bosnia & Herzegovina, mens Romania følger på tredjeplass med 12.

Powered by Labrador CMS