Tatt ut i England-troppen

Marcus Rashford er en av tre United-spillere som har kommet med i Roy Hodgsons foreløpige tropp på 26 spillere.

Publisert Sist oppdatert

England har tatt ut en foreløpig EM-tropp på 26 spillere (skal kuttes til 23 spillere innen 31. mai), og Roy Hodgson har funnet plass til Marcus Rashford, Wayne Rooney og Chris Smalling i den troppen.

Rashford er i utgangspunktet ventet å være en av de tre som ikke kommer med, men har i alle fall sjansen til å spille seg inn i den endelige troppen nå ved å imponere på trening eller i de to treningskampene før den endelige uttaksfristen. Hodgson håper å få gitt beskjed til de tre spillerne etter treningskampen mot Australia 27. mai.

Ex-reds Tom Heaton og Danny Drinkwater er også med på lista, og førstnevnte kommer uansett med så lenge han ikke blir skadet, siden det bare er tre målvakter på lista. Vi gratulerer!

Roy Hodgson gjorde det klart at Rashford er en utfordrer til troppen, selv om unggutten på grunn av cupfinalen ikke får så god tid på seg til å imponere Hodgson, og landslagssjefen skrøt av Rashfords vår. Likevel var han klar på at det blir vanskelig for Rashford, og at tenåringen vil forstå det.

Ellers blir det U19-landslagsfotball på Cameron Borthwick-Jackson neste måned:

Powered by Labrador CMS