– Ingen overraskelse

Mens de fleste av oss har fått bakoversveis av ungguttenes prestasjoner denne våren, hevder Marcos Rojo at alt er som forventet.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds argentinske forsvarsspiller påstår i et intervju med MUTV at ingen innad i klubben har latt seg overraske over det de unge spillerne har vist til nå.

Spesielt de to 18-åringene, Marcus Rashford og Timothy Fosu-Mensah, har imponert allmennheten stort og grepet sjansene de har fått.
Rashford har rett og slett vært en sensasjon på spissplass, og likeså Fosu-Mensah, som har glidd inn med største selvfølgelighet over hele backlinjen.

I tillegg gjorde 19-åringen med United-historiens lengste navn på ryggen, Cameron Borthwick-Jackson, sine saker strålende før han ble skadet, mens den noe eldre Jesse Lingard (23) har spilt seg til mer eller mindre fast plass i førsteelleveren.
Heller ikke Guillermo Varela eller Donald Love bør glemmes oppi det hele. Dette er to spillere som fortsatt har et stykke vei å gå, men som likevel har gjort manns jobb når Louis van Gaal har bedt dem om det.

Collage_Fotor

– Vi visste hva de er i stand til

– Det har kanskje kommet som en overraskelse på alle andre, men så visst ikke på oss, sier Marcos Rojo i intervjuet, som blir sendt i sin helhet under Match Day Live på MUTV/TV 2 Sumo onsdag kveld klokken 20.

– De har trent sammen med oss en stund, så vi har sett hva de er i stand til. Tim er veldig moden og takler press spesielt bra, mens Marcus har vært avgjørende for oss. Med sine scoringer har han bidratt til noen fantastiske seire.

– Blind og Smalling = flott balanse

Men det er ikke bare klubbens yngre garde som vies oppmerksomhet av den tidligere Sporting Lisboa-spilleren. Også midtstopperparet Chris Smalling/Daley Blind får en dose skryt av sin forsvarskollega, som mener at de to utfyller hverandre:

– Man kan gjerne si at Daley ikke er den fysiske sterkeste midtstopperen, men han kompenserer for dette med sin evne til å spille ballen ut av forsvar. Også Chris er en dyktig ballbehandler, men han er mer kjent for sin kraft og styrke, og til sammen gir dette glimrende balanse.

Intervjuet med Marcos Rojo blir altså vist i sin helhet onsdag kveld.

duo
DALEY BLIND og CHRIS SMALLING – to stoppere som ifølge Rojo utfyller hverandre.
Powered by Labrador CMS