Ryktesaker, uke 46

Denne mannen skal være på radaren til Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 20. november:

13.00: Jose Mourinho skal ha sendt speidere for å se på Østerrike i landslagspausen, med både David Alaba og Julian Baumgartlinger i kikkerten, i følge The Mirror. Alaba er under kontrakt frem til 2021 med Bayern Munchen, men det skal ikke hindre interessen til Mourinho.

Baumgartlinger spiller i Bayern Leverkusen, og skal være en mulig erstatter for både Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin.

Torsdag 17. november:

20.08: Daily Mirror skrev onsdag at United ikke har lyst til å låne ut Memphis Depay til Everton, som Ronald Koeman (se mandag 12.00) har gitt uttrykk for at han ønsker. Depay har slitt med spilletid i United, og Koeman synes nederlenderen fortener en større sjanse enn an har fått. De skal imidlertid ha blitt møtt med en kald skulder i United. Les mer her. Det kan også legges til at Evertons offisielle twitter-konto nylig meldte «live» at Memphis Depay scoret for Nederland….spesielt…

09.00: United følger Celtic-spissen Moussa Dembele, og speidere kikket ekstra nøye på ham da han scoret to mål for Frankrikes U21-landslag mot England denne uka. 20 år gamle Dembelen skal ha vært på Mourinhos radar lenge, skriver Daily Mail, siden portugiseren kikket nærmere på ham flere ganger også forrige sesong. Uniteds sjanser til å få til en overgang, hvis de vil, skal også være gode siden de har fulgt franskmannen lengre enn de fleste andre. Dembele har en fortid fra Paris St. Germain og Fulham.

08.45: Tar med denne også: Gary Neville ser ut til å være en av de største favorittene til å bli ny engelske U21-landslagstrener, når Gareth Southgate etter hvert (trolig) kommer til å få jobben som A-landslagssjef. Det er The Sun som skriver dette. Phil Neville og Nicky Butt er også aktuelle, hvis Gary Neville skulle si nei.

08.15: Ny kompis for Eric Bailly? Franske Canal Plus har i alle fall meldt at United speidet på Paris St. Germains ivorianer, Serge Aurier. 23-åringen er i utgangspunktet høyreback, akkurat som Hysaj i ryktet rett under.

08.10: Jose Mourinho kikker visstnok nøye på Napoli-backen Elseid Hysaj. 22 år gamle Hysaj trives best på høyrebacken, men kan også brukes som stopper. Han er verdsatt til 25 millioner pund, og sees på som en mulig erstatning for Matteo Darmian og Chris Smalling, som ifølge Daily Star (!!!) ikke lenger har Mourinhos tillit.

08.00: United tror visstnok at de er sjanseløse hvis Lionel Messi en dag bestemmer seg for å dra til Premier League, skriver The Sun. I stedet tror United at Messi da vil ende i nabo City.

Onsdag 16.november:

08.30: Raphael Varane har lenge vært i Uniteds søkelys og Jose Mourinho skal være en stor fan av den franske forsvareren. Nå tyder imidlertid det meste på at Varane ikke blir å se på Old Trafford, i alle fall ikke i nærmeste fremtid. Til avisen Le Figaro sier Varane at han trives så godt i Real Madrid at han ønsker å bli der karrieren ut

Tirsdag 15. november:

16.04: Ivan Rakitic skal være ønsket av flere store klubber i Europa, blant annet Manchester United. Nå skal agenten ha roet ned det hele, i følge Sky Sports-journalist:

14.20: Er Manchester United i samtaler om en overgang for den brasilianske venstrebacken Guilherme Arana? Sport Witness viser til en sak i Tutto Mercato Web, hvor det hevdes at den 19 år gamle Corinthians-spillerens agent har vært på Old Trafford for å igangsette forhandlinger.
Aranas Wikipedia-profil.

13.25: Skotske Daily Record hevder at Manchester United ønsker seg Porto-spiss Andre Silva. Klubben skal imidlertid ha blitt advart mot å rote det til slik den gjorde det da Renato Sanches var aktuell tidligere i år. Den gang utsatte United stadig vekk avgjørelsen om å sikre seg spilleren, noe som resulterte i lang nese da Bayern München kom inn og snappet ham opp.
Silva, som fylte 21 år i forrige uke, sies å ha en utkjøpsklausul pålydende €60 millioner (£51.7 mill.).

13.10: Daily Mail skriver at Manchester United og tyske Red Bull Leipzig har vist interesse for Chelseas 16 år gamle forsvars-/midtbanetalent Reece James (må ikke forveksles med Reece James som i fjor sommer ble solgt til Wigan).

07.55: Daily Telegraphs James Ducker skriver at Wayne Rooney er gjenstand for «alvorlig interesse» fra Los Angeles FC, en klubb som vil gjøre sitt inntog i MLS fra mars 2018.
Tidspunktet, som altså ligger 16 måneder frem i tid, vil passe amerikanerne veldig godt dersom Ducker viser seg å ha rett i antagelsen om at Rooneys nåværende kontrakt med United utløper i 2018, og ikke i 2019 som tidligere antatt. I så fall vil kapteinen være tilgjengelig på «free transfer» når tiden er inne for LA-klubben.

07.40: Here we go again: Beryktede Marca påstår ifølge BBC at Real Madrid vurderer å møte utkjøpsklausulen på €52 millioner (£44.8 mill.) i David De Geas kontrakt.

Mandag 14. november:

15.30: Er Memphis Depay nærmere en overgang til Everton enn vi egentlig er klar over? Hvorfor skulle Merseyside-klubben ellers ha sendt ut denne tweeten søndag kveld(?):

15.15: Daily Mail viser til italienske Corriere dello Sport, hvor det hevdes at Internazionale fra Milano er lysten på ikke mindre enn en hel kvartett av United-spillere. Spillerne det er snakk om er Chris Smalling, Memphis Depay, Daley Blind og Matteo Darmian. Det vises blant annet til Serie A-klubbens nære bånd til dens tidligere manager José Milan.

12.00: I en kommentar til at han er koblet til en januarovergang til Everton (se forrige ukes rykter), sier Memphis Depay dette, ifølge Daily Mail:
– Jeg vet ikke, vi får se. Jeg fokuserer på United og gjør mitt beste for å få noen minutter der. Nå drar jeg tilbake dit med en god følelse fordi jeg fikk spilletid her (med Nederland) og vi vant.
Memphis kom fra benken og scoret to av målene da Nederland slo Luxembourg 3-1 søndag kveld.

07.45: Usikkerhet rundt Harry Kanes Tottenham-fremtid skal ha satt flere klubber, deriblant Manchester United, City og Real Madrid, i alarmberedskap.
Ifølge The Sun nekter Tottenham å gå med på storscorerens krav om lønnsbetingelser på høyde med sine spisspartnere på det engelske landslaget. Dette har til nå ført til at partene er blitt enige om å utsette forhandlingene om en ny kontrakt.
Under sin nåværende avtale, som løper til 2020, har Kane etter sigende en ukelønn på £60.000. Dette er angivelig £35.000 mindre enn det Tottenham betaler til Moussa Sissoko, som ble hentet fra Newcastle i sommer.

Powered by Labrador CMS