Disse er tatt ut på landslaget

Finn ut hvilke United-spillere som er aktuelle landslagsfotball de neste par ukene, samt når de eventuelt spiller.

Publisert Sist oppdatert

I alt er 16 United-spillere i aksjon for sine respektive landslag i løpet av perioden frem mot 17. oktober, da United møter erkerival Liverpool i den 8. kampuken i Premier League.

Ni United-spillere er ikke i aksjon, og får en uke fri under landslagspausen. Blant dem er Henrikh Mkhitaryan, som etter Uniteds ønske står over Armenias kamper mot Romania og Polen, til tross for at han i utgangspunktet var tatt ut i troppen.

Armenia har offentliggjort et brev fra United-lege Steve McNally, der det står at landets beste spiller «ikke kan trene for fullt uten restriksjoner».

Disse United-spillerne er i aksjon: Darmian, de Gea, Herrera, Valencia, Martial, Pogba, Blind, Depay, Fellaini, Romero, Rojo, Rooney, Lingard, Smalling, Rashford, Bailly.

Torsdag 6. oktober

VM-kvalifisering for Europa gruppe G: Italia – Spania, klokken 20.45

darm

VM-kvalifisering for Sør-Amerika: Ecuador – Chile, klokken 23.00

Senere torsdagskvelden tar Antonio Valencia og Ecuador imot Chile i VM-kvalifseringen for Sør-Amerika. Etter åtte kamper er Ecuador på en foreløpig femteplass, tre poeng bak Uruguay på første.

Fredag 7. oktober

pogba_martial

United-duoen Paul Pogba og Anthony Martial er i aksjon for nasjonen som var svært nære å vinne EM i sommer. Frankrike tar imot gruppleder Bulgaria, som slo Luxembourg i sin første kamp, i den eneste kampen i gruppe A som ikke endte med poengdeling.

VM-kvalifisering for Europa gruppe A: Nederland – Hviterussland, klokken 20.45

Daley Blind og Memphis Depay er tatt ut i den nederlandske landslagstroppen, som bør sikre seg tre poeng hjemme mot Hviterussland.

VM-kvalifisering for Europa gruppe H: Bosnia – Belgia, klokken 20.45

Marouane Fellaini og Belgia står med tre poeng og en tredjeplass i gruppe H, til tross for tremålsseier i åpningskampen. Gruppeleder Bosnia banket nemlig Estland 5-0 i sin åpningskamp.

Lørdag 8. oktober:rojo

VM-kvalifisering for Sør-Amerika: Argentina – Peru, klokken 04.15 (natt). 

Marcos Rojo og Sergio Romero er tatt ut i troppen til Argentina, som ligger på tredjeplass i VM-kvalfiseringen for Sør-Amerika, ett poeng bak Uruguay og med like mange poeng som Brasil.

VM-kvalifisering for Europa gruppe F: England – Malta 18:00

Rooney, Lingard, Rashford, Smalling er i aksjon for Three Lions. Mens Rooney og Smalling er etablerte landslagsstjerner, er Lingard og Rashford to spillere med lite A-landslagserfaring. For Lingards del ligger det an til England-debut.

VM-kvalifisering Afrika gruppe C: Elfenbenskysten – Mali 20:00 

Jesse Lingard
KAN FÅ DEBUT: Jesse Lingard kan få sin a-lagsdebut mot Malta eller Slovenia denne landslagspausen.

Eric Bailly er med i Elfenbenskystens tropp til VM-kvalifiseringskampen mot Mali. I gruppe C i Afrika-kvalifseringen er det foreløpig ikke spilt noen kamper.

Runde 2:

Søndag 9. oktober
Albania – Spania 20:45 – De Gea, Herrera
FYR Makedonia – Italia 20:45 – Darmian

Mandag 10. oktober
Netherlands v France 20:45 – Blind, Memphis; Pogba, Martial
Gibraltar v Belgium 20:45 – Fellaini

Tirsdag 11 oktober
Slovenia – England 20:45 –  Rooney, Lingard, Rashford, Smalling
Bolivia – Ecuador 22:00 – Valencia

Onsdag 12. oktober
Argentina – Paraguay 01:30 – Rojo, Romero

 

Powered by Labrador CMS