Henriquez måtte se på

Ble sittende på benken da Chile åpnet Copa América med seier.

21 år gamle Ángelo Henriquez har hatt en strålende sesong og nærmest scoret mål på bestilling under sitt  utlån fra United til kroatiske Dinamo Zagreb. At han kom med i den chilenske landslagstroppen til det  søramerikanske mesterskapet som i år arrangeres i hjemlandet hans, kom derfor som alt annet enn en bombe.

Torsdagens åpningskamp mot Ecuador måtte han imidlertid se i sin helhet fra innbytterbenken. Derfra ble han vitne til at lagkameratene tok mesterskapets tre første poeng, etter scoring på straffe midtveis ut i 2. omgangen av Arturo Vidal. Seks minutter før slutt fastsatte så Napolis Eduardo Vargas sluttresultatet til 2-0.

Chiles neste motstander i turneringen er Mexico. Den kampen skal spilles på mandag.

For ordens skyld: Antonio Valencia er ikke med i Ecuadors tropp. Han sitter hjemme og pleier en sår ankel.