Sánchez sendte Chile videre med vakker scoring

Står med to mål og én målgivende hittil i Copa América.

Publisert Sist oppdatert

Copa América ruller videre, og Alexis Sánchez har definitivt startet turneringen meget godt.

Mot Japan hadde han både mål og målgivende, og natt til lørdag ble han matchvinner mot Ecuador, og sikret med det avansement for chilenerne. 

Det var ingen enkel scoring heller. Avslutningen var ganske vanskelig på grunn av måten ballen spratt rett foran ham, men på direkten klarte likevel Sánchez å styre ballen inn i hjørnet i kampens 51. minutt.

Dette var kampens 2-1-scoring, etter at Ecuador i førsteomgangen hadde utlignet på straffespark. Dette ble også sluttresultatet.

Antonio Valencia, som er ferdig i Manchester United, kom innpå for Ecuador noen minutter etter seiersmålet, uten at Ecuador utlignet av den grunn.

Chiles siste gruppespillskamp mot Uruguay blir nå for Chiles del en kamp som handler om å sikre førsteplassen i gruppa, og dermed en antatt hyggeligere kvartfinale. En uavgjort vil være nok til å vinne gruppa. Ecuador må satse på å gå videre som en av de to beste treerne – i så fall må de i alle fall slå Japan.

Chiles kamp mot Uruguay spilles natt til kommende tirsdag (01.00), og sendes på Viasport 1.

Sánchez har nå like mange mål i Copa América 2019 som han hadde for United i hele 2018/19-sesongen.

Det er ventet at United ønsker å kvitte seg med chileneren, og i så fall blir det jo lettere å overbevise noen til å hente ham hvis han overbeviser for landslaget.

Hvis United ikke klarer å bli kvitt ham, så er det jo selvsagt også bra at han viser form.

Etter kampen skal Sánchez ha gitt uttrykk for at han føler at han er i ferd med å finne seg selv igjen på fotballbanen, etter problemene i England. Han nevnte også at han har spilt med et ankelproblem.

Powered by Labrador CMS