– Vil til England

Kevin Strootmans agent mener midtbanespilleren passer perfekt i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

PSV-spilleren, som var med å tape semifinalen i U 21-EM mot Italia på lørdag, har den siste tiden vært kraftig linket til Manchester United. Napoli har også kommet på banen og erklært sin interesse i midtbanespillerenm men Strootmans agent, Chiel Dekker, hevder at det er Premier League Strootman ønsker seg til.

– Han er fokusert på England siden det ville passe hans spillestil, sier Dekker til Sky Sports.

– Han har fysikken, personligheten og formen den trengs. Jeg er definitivt ikke bekymret for at han ikke skal ta nivået.

United-speider Jim Lawlor var i Israel og så Nederlands kamp mot Russland i gruppespillet i U 21-EM, og Uniteds speidere skal også ha vært i Nederland med jevne mellomrom det siste året for å følge Strootmans utvikling. Dekker advarer imidlertid om at Strootman har en høy prislapp.

– Kevin har ambosjonene, men det er ikke jeg som avgjør. Hvis han skal forlate PSV må det være et steg opp til en god klubb.

– Det er imidlertid ikke så enkelt, for prisen vil bli høy, og det er ikke mange klubber som har råd til ham. Klubbene vet hva han kan gjøre. Det er opp til dem hvorvidt de ønsker å bli enige med PSV og hente ham.

Powered by Labrador CMS