Fødselshjelperen Chicharito

Når United og Chicharito vinner, føder mexicanske kvinner.

Publisert Sist oppdatert

Det er nemlig ikke bare United-fansen som er i ekstase når Chicharito finner veien til nettmaskene for United.

FØDER I EKSTASE

I Chicharitos hjemland, Mexico, rapporteres det nemlig om en merkbar økt aktivitet på mange av landets fødestuer når “den lille erten” er i aksjon for United.

Javier Hernandez er nemlig så populær i Mexico at mange av hans kvinnelige fans åpenbart blir så oppspilt av å se ham på banen at det har satt i gang mang en fødsel, skal vi tro den britiske gratisavisen Metro som siterer hovedstadens politisjef Jorge Carlos Martinez. Politisjefen er nok trolig mest glad for en helt annen effekt Chicharito har på en annen gruppe mexicanere, nemlig de kriminelle som ser ut til å glemme både tyveri og narkotikaomsetning når United og Chicharito er i aksjon. Mexico City er en av verdens hardest rammede byer hva narkotikarelatert kriminalitet angår, men ingen skal si at ikke Chicharito gjør sitt for å pynte på statistikken. – Forbrytelser som biltyveri og ran går ned. Det ser ut som til og med våre kriminelle tar fri for å se vår store helt spille, sier Martinez.

ROTERER PÅ LAGET

Desember er tradisjonelt sett årets travleste fotballmåned på de britiske øyer og det bør gi Chicharito flere muligheter ettersom Ferguson har for vane å rotere mye på laget når det er et hektisk kampprogram.

Akkurat det vil garantert glede mange mexicanske kvinner, en del kriminelle, politisjef Martinez og ikke minst Chicharito selv.

Powered by Labrador CMS