Ingen OL-fotball på Chicharito

Sir Alex Ferguson har gitt Javier Hernandez beskjed om at det ikke blir aktuelt å la ham delta under sommerens London-OL.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren sier til ManUtd.com at klubben har blitt enig med det meksikanske fotballforbundet om at Chicharito trenger sommeren til å hvile ut, ikke til å spille landslagfotball.

– Formen hans var fantastisk i forrige sesong, men det andre året her har vært vanskeligere, innrømmer Ferguson, og forklarer at det nok skyldes mangel på ordentlig avkobling.

– Han har ikke hatt en skikkelig ferie på tre år, og i tillegg har han spilt landskamper hver eneste sommer.

– Men neste sesong blir han nok frisk og fin igjen. Vi har blitt enige med det meksikanske forbundet om å la ham få den hvilen han har behov for om han skal klare å prestere i Premier League.

Chicharito, som fyller 24 den 1. juni, ble opprinnelig innkalt til OL-tjeneste for Mexico som en av tre overårige spillere. Det var også snakk om å representere landet som flaggbærer under åpningsseremonien.

Han må imidlertid i aksjon under Mexicos to VM-kvalifiseringskamper i begynnelsen av juni, men deretter slipper han altså den ekstra belastningen en OL-deltakelse ville ha medført.

Powered by Labrador CMS