Chicharito gikk målløs av banen

VIDEO Javier Hernandez spilte hele kampen for Mexico, men kunne ikke forhindre at «El Tri» tapte 2-1 for Brasil. OPPDATERT 12.00.

Publisert Sist oppdatert
Det gjorde de til tross for først å ha tatt ledelsen etter selvmål av Chelseas David Luiz, og senere spilt elleve mot ti gjennom hele 2. omgang. Det skjedde som følge av at Barcelonas Dani Alves ble sendt av banen med sitt andre gule kort like før pause.
Foranledningen var knallhard behandling av Chicharito inne i boksen, og dermed ble dommeren stående igjen uten annet valg enn å dømme straffe og vise Alves veien mot dusjen. Andres Guardado fikk dermed muligheten til å gi Mexico 2-0-ledelse til pause, men misbrukte muligheten fra 11-meteren.

Javier Hernandez pådro seg for øvrig et gult kort underveis, men gjorde seg ellers ikke spesielt bemerket. Til det ble han etter rapportene for ensom på topp i det mexicanske angrepet.

FØR KAMPEN derimot, viste United-spissen seg frem på beste måte med en spektakulær scoring under oppvarmingen (se klipp under).

NB: Fabio da Silva, som ble skadet da Brasil i forrige uke beseiret Costa Rica, var ikke med i troppen til gårsdagens kamp.

Valencia i aksjon for Ecuador

Heller ikke Antonio Valencia fikk fred til å slappe av foran lørdagens Premier League-runde. «Tony» spilte hele kampen da Ecuador beseiret USA 1-0 i New Jersey. Ifølge Jürgen Klinsmann, sjef for det amerikanske laget, ble United-vingen stort sett kneblet av Timmy Chandler, en tysk-amerikaner som til daglig tjener til brød og melk i Bundesliga-klubben FC Nürnberg.

– Chandler på venstrebacken tillot ikke Valencia noe som helst. Valencia er en meget, meget god spiller, men Timmy hadde full kontroll på ham, mente den tidligere Tottenham-spilleren, ifølge ManUtd.com.

<object width=»542″ height=»360″><param name=»movie» value=»http://www.youtube.com/v/WRCqblwz2Hs&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3″></param><param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><param name=»allowScriptAccess» value=»always»></param><embed src=»http://www.youtube.com/v/WRCqblwz2Hs&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3″ type=»application/x-shockwave-flash» allowfullscreen=»true» allowScriptAccess=»always» width=»542″ height=»360″></embed></object>

Kommentarer? Logg inn og la oss få høre!

Powered by Labrador CMS