Ryktesaker, uke 31

Pedro velger United.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 2. august:

13.35: Pedro skal ha hatt tre mulige klubber å velge mellom, men valget falt til slutt på Manchester United. Det melder Ben Fairthorne.

10.40: Det er Louis van Gaals uttalelser om at United mangler fart og kreativitet som dominerer avisene denne søndagen. Pedro er fremdeles aktuell, men det har tidligere blitt hevdet at Barcelona ikke vil slippe ham før etter Supercupen. Samtidig melder The Express at United ikke har gitt opp jakten på Gareth Bale, mens O Jogo fremdeles kobler – hold deg fast – Nicolás Gaitán til Manchester United.

10.00: Paddy McNair er aktuell for et utlån til Hull City. Ifølge The People skal Steve Bruce ha pekt ut 20-åringen som erstatter for West Bromwich-klare James Chester. Bruce ønsker angivelig å signere McNair på et sesonglangt lån, men Van Gaal er foreløpig usikker på om han ønsker å låne ut unggutten.

Lørdag 1. august:

15:45: Nåværende Daily Mail-jounalist Mike Keegan(tidligere BBC Sport og M.E.N) skriver på Twitter at han har blitt fortalt at Uniteds stilling til David De Gea ikke har blitt endret.

15:00: Også AS har i formiddag skrevet at moren til Pedro Rodriguez har pratet med vingens ungdomsklubb om at han er på vei til Manchester.

– Her om dagen nevnte Pedros mor at sønnen hennes var på vei til England. Jeg føler at det vil være en god overgang for han hvor han vil få mer spilletid, erklærer San Isidros president, Jaime Lorenzo.

13:00: Den franske storklubben Lyon har åpnet øynene for Uniteds brasilianske høyreback Rafael, ifølge den franske avisen L’Equipe. Backen ser absolutt ut til å være på vei bort etter spinkle elleve kamper forrige sesong, og utelatelse fra Uniteds Pre-Season.

12:30: Den spanske avisen AS (her oversatt til engelsk) hevder at Van Gaal nå vil selge David De Gea til Real Madrid. Sisteskansens feil i kampen mot PSG skal ha overbevist LVG om at det var på tide å dra, men Ed Woodward og resten av United-styret vil ikke selge ettersom de ser på De Gea som en av klubbens beste spillere. Til slutt skriver AS at Real Madrid forholder seg rolig i forhandlingene ettersom Rafa Benitez er fornøyd med de nåværende keeperne i klubben. Dersom United holder på De Gea den kommende sesongen vil Real være klare for å hente keeperen gratis neste sommer, ifølge AS.

11:15: PSGs argentiner Javier Pastore har fortalt Le Parisien om hans samtaler med Angel Di Maria under Copa AmericaIfølge Pastore skal Di Maria ha vist stor interesse for å komme til Paris.

09:50: Til tross for Luis Enriques ønske om å ha Pedro Rodriguez til rådighet i Barcelonas Super Cup-kamp mot Sevilla 11.august, ser det ut til at Pedro havner i Manchester før den tid. Sport Witness informerer at Uniteds styreformann Ed Woodward skal være klar til å fly til Spania i kommende uke og at ferie ikke er grunnen til at Woodward skal ut å reise. Ifølge The Metro, som sjeldent er til å stole på, har Pedro visstnok allerede fortalt familien at han er på vei til Manchester. De skriver også at vingens mor har pratet med øverste leder i Pedros ungdomsklubb, San Isidro, og bekreftet overgangen.

08:15: Ifølge Daily Express skal United kun være timer unna å signere Benficas kreative ving Nicolas Gaitan. Argentineren har vært linket til United i lengre tid og ses på som Angel Di Marias erstatter, som kjent ser ut til å være på vei til Paris Saint-Germain. Gaitan spilte 27 kamper i den portugiske ligaen forrige sesong og nettet fire ganger.

Fredag 31. juli:

18.15: Fortsatt håp? Den spanske radiostasjonen Cadena Ser hevder at det IKKE foreligger noen avtale mellom Sergio Ramos og Real Madrid – og at spilleren fortsatt er interessert i en overgang til Manchester United.

15.10: Tidligere i dag (07.30) viderebrakte vi Tottenham-manager Mauricio Pochettinos melding om at den påståtte interessen for Javier Hernandez bare er rykter.
Men kanskje ryktemakerne har forvekslet Tottenham med en annen London-klubb? West Ham var ute etter meksikaneren før han ble sendt til Madrid i fjor, og nå hevder London Evening Standard at interessen er fornyet. De skal til og med ha fått avslått et bud på £9 millioner fordi Louis van Gaal ønsker å beholde ham. I så fall er det trolig for å ta en nærmere vurdering.

14.20: Det dukker stadig opp motstridende meldinger vedrørende Pedro. Mens den vanlige oppfatningen er at det bare er et tidsspørsmål før spilleren bytter Camp Nou ut med Old Trafford (etter Supercupfinalen mellom Barcelona og Sevilla den 11. august), signaliserer nå Barça-president José María Bartomeu at Pedro tvert imot blir værende i den katalanske hovedstaden.
Manchester Evening News viser til spanske ESPN Deportes, som siterer Bartomeu på at (Barça)-troppen er som den er og at klubben ikke ser for seg at noen forsvinner.
– Vi har det laget som treneren ønsket seg – jobben er gjort. Jeg har lest mye om en Pedro-avgang, men klubben har ikke mottatt noen offisielle henvendelser.

07.30: – Bare rykter, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino til ESPN om klubbens interesse i Javier Hernandez. 

07.25: United har kastet seg inn i kampen om Evertons John Stones. Chelsea har allerede fått avvist et par bud, det siste på 26 millioner pund, og ifølge Daily Mirror vil United tilby Johnny Evans samt penger for å få Stones. Everton håper, ifølge London Evening Standard, at Uniteds interesse får totalprisen opp til nærmere 34 millioner pund. Chelsea skal være klare til å by 30 millioner i sitt tredje bud. Stones er en 21 år gammel midtstopper som har fire sesonger bak seg med A-lagsfotball for Barnsley og Everton. Han ble hentet til Everton av David Moyes.

07.20: Marca skriver også det som tidligere er nevnt – at Barcelona vil la United få Pedro, men først etter supercupfinalen 11. august. Dette fordi Messi og Neymar trenger litt tid på å bli klar etter sin sommerferie.

07.00: – En dyr tabbe. Det er Uniteds vurdering av Angel Di Maria, skriver United-journalist James Ducker i The Times. Han nevner det samme som ble kjent torsdag – at United og PSG er enige om prisen på 44 millioner pund, og han skriver at avtalen vil offentliggjøres neste uke.

Torsdag 30. juli:

13.45: Ifølge Guillem Balague ble det allerede i går enighet med PSG om salg av Ángel Di María. Inntil videre avventer vi offisiell bekreftelse.

06.00: Onsdag ettermiddag kom det rapporter om at Sergio Ramos er enig med Real Madrid om en ny femårskontrakt, ifølge Marca. Litt senere kom det riktignok rapporter som tydet på ingenting var helt avklart, men det virker veldig som om United kan stryke Ramos fra lista over mulige nye spillere nå. Ifølge Marca vil den nye Ramos-kontrakten med Real offentliggjøres like før ligastart i Spania i august.

Onsdag 29. juli:

09.30: Tottenham sikter ikke bare mot Ashley Young. De har også Chicharito i kikkerten – som backup for Harry Kane, ifølge Daily Mirror.

09.15: Tyske Bild skal ha hatt en stor sak om Thomas Müller i dag. Der skal det stå at Louis van Gaal har fortalt Ed Woodward at «Müller er mitt hovedmål», og at United gjerne måtte bruke 100 millioner euro på ham om det trengs…

08.45: Vi har altså hentet Sergio Romero, men rapportene om et kjøp av Ajax-keeper Jasper Cillessen gir seg ikke. Spanske El Confidencial skriver at en avtale er på plass, og at Cillessen også har fortalt kompiser at han drar til United. United vil imidlertid ikke annonsere dette før David de Gea er solgt til Real Madrid. Så får vi se onsdag kveld, når Ajax spiller Champions League-kvalifisering. Det har blitt rapportert at Cillessen muligens er skadet (?!?!) og ikke kan spille, men faktum er at han ikke kan spille for United i Champions League hvis han ikler seg Ajax-trøya i kveld.

08.30: Daily Star er ikke vår favoritt, men Sergio Ramos er en favoritt i Madrid. Derfor kjører avisa AS Daily Stars sak om at United føler seg forrådt av Ramos på forsiden sin onsdag.

07.25: Tottenham har Ashley Young i kikkerten, etter at Crystal Palace satte en prislapp på 25 millioner pund på Yannick Bolasie, skriver Daily Mirror. Young har ett år igjen av kontrakten sin og tjener om lag 110.000 pund i uka i United.

00.30: Det meste er på plass for Pedros overgang til United, skriver ofte godt informerte Mark Ogden i The Telegraph. Han skriver at en preliminær kontrakt er på plass, og at man nå egentlig kun venter på at Van Gaal sier «Go». United-manageren ønsker imidlertid en avklaring rundt Angel Di Maria før han tar den endelige avgjørelsen.

Tirsdag 28. juli:

17.00: Et Instagram-bilde av Karim Benzema, med følgende melding fra Real-stjernen: Laissons le passé au passé = La fortiden være fortid, har satt igang spekulasjoner om at franskmannen kan være på vei til England.
Benzema har vært linket til Arsenal, men det er også dem som hevder at Louis van Gaal har gjort fremstøt for å få til en overgang for den 27 år gamle spissen. Les mer her.

07.00: Pedro vil til United, men United ønsker ikke å betale særlig mer enn 25-32 millioner euro. Barcelona-trener Luis Enrique er imot salget, mens United vil gjøre seg ferdig med Di Maria-salget til PSG før de kjøper ham, skriver Marca. Pedro vil til United for å få mer spilletid. Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell, skriver at Ed Woodward har reist fra USA-touren for å forhandle frem avtalen med Pedros agent. Utkjøpsklausulen hans skal være 22 millioner pund.

Mandag 27. juli.

23.35: United skal være rasende på Sergio Ramos, skriver Daily Star (eek…) – Det virker som om det har vært et spill, og det er ikke noe man kunne forvente fra en spiller med hans anseelse, sier en United-kilde til avisas Jeremy Cross.

23.30: Paris St. Germain skal ha kommet med et ordentlig skambud for Angel Di Maria – 28,5 millioner pund (40 mill. euro), ifølge The Guardians Jamie Jackson. Summen er mindre enn halvparten av hva United betalte for Di Maria for ett år siden.

21.00: – Når det gjelder Angel Di Maria så nærmer det hele seg en avklaring, sier PSG-manager Laurent Blanc. Han ville nok aldri snakket så åpent hvis det ikke var svært nær at argentineren satte underskriften sin på en kontrakt med dem.

16.15: AS-journalist Manu Sainz skal ha tweetet at David de Geas overgang til Real Madrid er «svært nær» ifølge informasjon han har fått.

14.20: Marcos Rojos virkelige agenter har avvist alt om at Rojo skulle være aktuell for Barcelona.

13.00: Det har også blitt spekulert i dag om at Marcos Rojo skulle være aktuell for Barcelona. Dette ifølge Dicen, en spansk avis vi ikke kjenner til. Agenten skal visstnok prate med dem i løpet av få dager. En merkelig sak, all den tid Rojo utad sa han gledet seg stort til å starte opp igjen med United her om dagen.

12.30: Real-president Perez skal ha fortalt Sergio Ramos at det er helt uaktuelt å selge ham til United. Uansett. Det skriver La Liga-ekspert Sid Lowe for The Guardian, selv om han påpeker at det er uklart om Ramos fortsatt egentlig håper på en United-overgang. Samtidig har United gjort det klart at det er uaktuelt å sende De Gea til Madrid om de ikke får Ramos…og slik går dagene.

11.00: Vi kan vel også ta med at James Ducker, United-journalisten i The Times, mandag skriver at United «skal være nær en overgang for Barcelonas Pedro«.

09.15: United har altså hentet Sergio Romero, men det kan bli vanskeligere med Sergio Ramos. Nå ser det ut som om Real Madrid-stopperen gjerne blir i Madrid likevel.

08.45: Ifølge L’Eqipue er det faktisk litt trøbbel mellom Di Maria og PSG om hans personlige avtale. PSG kan ikke bare gi ham alt han ønsker, og United betaler ham mer enn PSG skal være villig til å gi. Dermed kan hele sagaen fortsette ut i neste uke før det blir en endelig avklaring…Det er Sport Witness som siterer L’Equipe på dette.

07.30: For de av dere som har gått rett til denne saken: United bekreftet i natt altså at de har sikret seg en ny keeper, argentinske Sergio Romero.

07.10: Angel Di Maria kommer muligens til å fullføre sin overgang til Paris St. Germain i dag, mandag. Det skriver blant annet The Independent. Argentineren må gjennom en legesjekk, men det er uansett ikke ventet at han debuterer for sin nye klubbb MOT United natt til torsdag.

07.05: Wales-manager Chris Coleman tror at Gareth Bale forblir Real Madrid-spiller den kommende sesongen. Dette ifølge The Guardian.

07.00: Ajax-keeper Jasper Cillessen skal være klar for United, skriver ikke alltid pålitelige Metro. Avisa henviser til spanske El Confidencial som skal ha skrevet at alt er klar, at Cillessen har sagt farvel til lagkameratene, men at man venter på at United skal offentliggjøre avtalen. Så spørs det hvor trolig det er nå som United i natt sikret seg en ny keeper. 

Powered by Labrador CMS