Ryktesaker, uke 11

Ings, Ronaldo, Aubameyang og Herrera.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 15. mars:

22.05: Useriøse Daily Star skriver i dag at United har hoppet fremfor Liverpool i Danny Ings-køen. Kontrakten hans går ut i sommer, noe som betyr at United bare må betale en kompensasjonssum på noen få millioner for 22-åringen.

United skal også ha speidet på Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, men der er det snakk om en helt annen prisklasse. Sunday Peoples Steve Bates, som tidligere i sesongen traff på en del info om lagoppstillinger, nevnte også i dag om United-interesse for Ings og Aubameyang, og nevnte i tillegg Paulo Dybala og Lazios Felipe Anderson som spillere United har speidet på.

Daily Star nevner i tillegg at Barcelona (som ikke kan signere spillere før i januar 2016) følger med på Ander Herrera.

09.15: Ifølge såkalte «rapporter fra Spania» forsøker Sir Alex Ferguson å overtalte Cristiano Ronaldo til å returnere til Manchester United. Mildt sagt lite troverdige Daily Mirror mener å vite at portugiseren komme til å koste Manchester United rundt 200 millioner pund i overgangssum, dersom de klarer å lokke ham vekk fra Santiago Bernabéu,

Lørdag 14. mars:

15.40: Ikke konkret United, men en liten Dybala-oppdatering:

Det skal sies at frittalende Zamparini kanskje ikke er den en bør høre aller mest på…

11.58: I samme ryktespalte som under referer Mirror til spanske AS, som vi av tidligere erfaring vet at også kan være litt enten-eller, men som uansett er på et helt annet seriøsitetsnivå enn Fichajes. Det AS melder er godt nytt om det stemmer: At en De Gea-overgang er mindre sannsynlig fordi Real Madrid skal hente inn keepertalentet Augusto Batalla fra River Plate.

11.44: Daily Mirror nevner i denne saken at spanske Fichajes melder om at United har startet samtaler med Jorge Mendes om en overgang for Cristiano Ronaldo, og at klubben håper at rundt 71 millioner pund skal være nok. Problemet? Fichajes er kanskje mindre pålitelig som kilde enn Daily Express. Og det sier jo ikke så lite.

10.24: Juventus forbereder et bud på Radamel Falcao, ifølge Torino-avisen Tuttosport.

10.23: United er i førersetet i kampen om Memphis Depay. Det melder Daily Mirror. Liverpool og Spurs, våre to neste motstandere, skal også være interesserte. Saken er skrevet av Adrian Kajumba, en tidligere Daily Star-journalist som neppe er blant de i Daily Mirror med best kontroll på hva som foregår i United.

10.17: Ifølge Douglas Costa selv, i dette FourFourTwo-intervjuet, la United og Chelsea inn bud på Shakhtar-spilleren i januar. Det kan selvsagt stemme, og United viste spesielt under Ferguson en viss interesse for brasilianeren, men samtidig er det få pålitelige journalister (om noen) som har meldt om dette i det siste – uten at det nødvendigvis betyr at Douglas Costa lyver, selvsagt!

02.40: Mike Keegan melder at Manchester United allerede har avtalt tre overganger til sommeren. Den tidligere Manchester Evening News- og BBC-journalisten, som nå jobber i Daily Mail, melder via sin Twitter-konto at ingen navn er nevnt, men at det kommende overgangsvinduet ser ut til å bli mer strukturert og bedre planlagt.

Fredag 13. mars:

08.20: United vil få hard kamp dersom klubben virkelig ønsker seg Real-stopper Raphael Varane. Ifølge The Telegraph er nemlig Chelsea nå klare til å by på 21-åringen.

08.10: Southampton skal ha tilbudt Nathaniel Clyne en ny avtale som vil innebære en lønnsøkning fra £25.000 til £45.000 i uken. Hovedformålet med tilbudet er håpet om at det vil holde ham unna Manchester United. Det er Daily Star som skriver dette.

Torsdag 12. mars:

11.10: Så dukker det igjen opp rykter om Nigel de Jong til United. Denne gang er det italienske Calcio News 24 som bringer historien om at United er beredt til å tilby den 30 år gamle Milan-spilleren sjansen til å fortsette karrieren på Old Trafford.

08.40: United skal være interessert i Bayer Leverkusens 21 år gamle playmaker Hakan Çalhanoğlu. Det er spanske Sport som skriver dette, ifølge Squawka.
Den tyskfødte, tyrkiske landslagsspilleren har krutt i støvlene og blir ansett som noe av en dødballspesialist. Så langt i sesongen har han scoret fire mål fra utenfor motstandernes 16-meter. Det er nest mest i europeisk toppfotball, kun overgått av Lionel Messi (5).

08.10: InsideFutbol viser til portugisiske O Jogo når de hevder at United vurderer Sporting Lisboas høyreback/-ving Ricardo Esgaio. Den 21 år gamle portugiseren, som har aldersbestemte landskamper fra U16- til U21-nivå, følges også av Real Madrid.

07.55: Nederlandske SoccerNews skriver at Memphis Depay er klar for en sommerovergang til Manchester United. Til og med overgangsbeløpet blir nevnt; det skal ifølge kilden ligge på «enorme» €30 millioner (£21 mill.).
I går meldte De Telegraaf at Depay «helt sikkert» kommer til å forlate PSV til sommeren.
At Depay favorittmarkerte Twitter-meldingen under her har ikke akkurat bidratt til å dempe spekulasjonene om United-forbindelsen. Han har senere fjernet den fra kontoen sin.

Onsdag 11. mars:

19.05: Sheffield-avisen The Star bekrefter at Sheffield Wednesday vil forsøke å få til en permanent overgang for innleide Will Keane. Den 22 år gamle United-spissen har hatt et vellykket opphold siden han ankom Hillsborough i januar, og skal ikke være uvillig i til å fortsette karrieren i «onsdagsklubben». Han har imidlertid indikert at han vil først vil vurdere sin fremtid ved sesongslutt.

18.55: Ifølge «rapporter» i Spania, skal Manchester United være beredt til å kvitte seg med sitt rekordkjøp Ángel Di MaríaAS hevder at Barcelona er interessert, og at klubben kan komme til å inkludere Pedro i en avtale dersom Uniteds nr. 7 velger å dra til Camp Nou.

08.40: Palermo-spissen Paulo Dybala har fått en prislapp på 28,5 millioner pund. Spissen som har notert seg for 12 mål på 25 kamper skal være ønsket av både United og Juventus såvel som Barcelona. Det melder Goal.com.

08.30: Manchester United skal ha signalisert sin interesse for Wolfsburgs Kevin De Bruyne, men advares nå av Wolfsburg-trener Dieter Hecking om at De Bruyne ikke er tilgjengelig før i 2016, skal vi tro Daily Express.

Tirsdag 10. mars:

22.50: United vil få £150 millioner til å fullføre United-prosjektet sitt. Det melder Daily Express, som sjelden virker å ha spesielt kontroll på hva som foregår på Old Trafford eller ikke. Gjetting eller ei: De melder at United er interesserte i blant andre Saido BerahinoDanny IngsMats HummelsKevin StrootmanNathaniel Clyne og Memphis Depay.

09.30: Franske Le10 Sport skriver igjen om Edinson Cavani. United skal gjøre et nytt forsøk på å få kloa i ham, og det nevnes summer på 28 millioner pund og en årslønn på seks millioner pund etter at skatten er trukket fra. Les saken hos Sport Witness her.

08.10: Southampton skal nå også være blant klubbene som ønsker å kjøpe Javier Hernandez, når utlånet hans i Real Madrid er ferdig til sommeren. Les saken i Daily Mirror her.

08.00: Ryktene om en Saido Berahino-overgang til United tiltar, etter at han ble avbildet på Old Trafford under mandagens kamp mellom United og Arsenal. Les saken i Daily Mail her.

Mandag 9. mars:

16.25: Real Madrid skal allerede ha kommet til enighet med den brasilianske høyrebacken Danilo som spiller for Porto. Nå skal imidlertid United ha forhørt seg med Porto om overgangen er spikret. Om ikke vil Louis van Gaal legge inn et bud i 12. time på den brasilianske høyrebacken melder Daily Mail.

10.20: Metro viser til heder at Manchester United er i ferd med å forberede en «sjokkbud» på PSGs høyreback, nederlenderen Gregory van der Wiel. Det vil, ifølge Metro, koste United rundt £9 millioner å hente ham til Old Trafford.
Det betenkelige ved dette ryktet er at det ser  ut til å ha oppstått i beryktede Fichajes.

08.30: I går ble det fra flere hold meldt at United skulle ha klar en avtale med den costaricanske 17-åringen Luis José Hernandez (se Ryktesaker, uke 10). Nå benekter imidlertid Costa Ricas fotballforbund at det er noe hold i dette.
Cristiam Williams, kommunikasjonssjef i forbundet, hevder tvert imot at Hernandez ikke er på vei til Old Trafford.
– Saken har for øyeblikket ingen rot i virkeligheten. Spilleren var på prøvespill i England i januar 2014, men det finnes ingen avtale, og det er heller ikke noen mulighet for en overgang (til Manchester United). Vi beklager at dette ryktet  har oppstått i en tid hvor spilleren konsentrerer seg om kvalifisering til ungdoms-VM, sier Williams, ifølge Sensacion Deportiva.

08.10: Hvor spiller Javier «Chicharito» Hernandez neste sesong? Den 26 år gamle meksikaneren skal ha innsett at Real Madrid ikke kommer til å benytte seg av retten til å gjøre låneoppholdet hans permanent, og siden moderklubben Manchester United neppe er noe alternativ, er jakten på en ny klubb i full gang.
Ifølge Daily Star er West Ham i øyeblikket favoritter til å sikre seg den målfarlige spissen, men en overgang dit vil likevel avhenge av at Sam Allardyce & co. klarer å holde unna andre interessenter, som Premier League-kollegene Tottenham, Everton og Stoke.

Powered by Labrador CMS