Ryktesaker, uke 29

Sergio Ramos ønsker å bli Manchester United-spiller, sier ekspert på spansk fotball.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 19. juli:

15.55: Det hersker liten tvil om at United gjerne vil ha Sergio Ramos. Ifølge ekspert på spansk fotball, Sid Lowe, skal Ramos også være interessert i å bli United-spiller. Det sier han til talkSPORT. Samtidig melder Independent at United fremdeles er interesserte i Nicolas Otamendi, men at United ikke vil betale utkjøpsklausulen. Avisen skriver også at argentineren er nødt til å returnere til sesongoppkjøringen, til tross for at han truet med å streike.

15.50: Den franske spissen Alexandre Lacazette er blant de heteste spissene i Europa. Men Lyon-spilleren er fremdeles klar på at han blir værende i Frankrike. Han sier at han ikke er interessert i penger, men å spille fotball. Les mer her.

15.45: Edinson Cavani tenker ikke på Manchester United og skal være interessert i å binde seg til PSG. Det melder blant andre Independent. Det har blitt snakket om en avtale hvor United får Cavani i bytte for Ángel Di María, men med Cavani i en mer fremskutt rolle med Zlatan Ibrahimovic dypere i banen, skal uruguayaneren være fornøyd med å bli værende i Paris.

03.05: Manchester United skal være på jakt etter en ny målvakt. Fremtiden til David de Gea er fremdeles usikker, mens Victor Valdés er på vei ut. Det er heller ikke forventet at Anders Lindegaard har noen særlig fremtid i klubben. Jasper Cillessen er en av målvaktene som har blitt koblet til Old Trafford, men keeperen selv sier at han kun har hørt rykter og at han er fornøyd i Ajax. Les mer her.

03.00: Marouane Fellaini må overbevise Van Gaal om at han har en fremtid på Old Trafford. Det skriver David McDonnell i The Mirror. Fremtiden til belgieren er angivelig usikker etter at Van Gaal har bygget opp frustrasjon etter det røde kortet mot Hull, som manageren omtalte som «utrolig idiotisk».

02.50: Ifølge Daily Mail er Ángel Di María nødt til å be om å bli solgt dersom han skal forlate Old Trafford i sommer. Di Marías kone skal være misfornøyd med tilværelsen i Manchester, men United har ikke noe behov for å selge argentineren. Van Gaal skal være overbevist om at Di María vil lykkes i United dersom han holder seg skadefri over tid.

02.20: The Mirror viser til Sunday People’s Steve Bates når de skriver at «kilder innad på Old Trafford» har bekreftet at Gareth Bale fortsatt står på Louis van Gaals ønskeliste for sommeren, og at manageren kommer til å gjøre et nytt forsøk på å lokke waliseren tilbake til England.
Avisen skriver også – i likhet med flere andre medier – at Ed Woodward allerede har forlatt United-leiren i USA og dratt tilbake til England. Der står ifølge kilden forhandlinger om Nicolas Otamendi øverst på gjøremålslisten. Argentineren skal ha gjort det klart at han ønsker seg til United.

Lørdag 18. juli:

03.10: Den argentinske keeperen Sergio Romero erstatter Victor Valdés. Det melder ESPN-journalisten David Amoyal på gianlucamarzio.com. Den kontraktløse målvakten er angivelig på vei til Seattle for å gjennomføre den medisinske testen. Valdés er for øvrig på vei til en klubb i MLS, skriver Amoyal.

01.00: Louis van Gaal skal være villig til å betale 22 millioner pund for å sikre seg Barcelona-vingen Pedro Rodríguez. Ifølge Mark Ogden i The Telegraph skriver at Manchester United er i førersetet i kampen om 27-åringens underskrift, til tross for at både Liverpool og Chelsea er interesserte. Barcelona-trener Luis Enrique har uttalt at han ikke ønsker å forlate Pedro med mindre noen betaler utkjøpsklausulen pålydende 22 millioner pund.

Fredag 17. juli:

09.35: Den 18 år gamle Barnsley-forsvareren Mason Holgate kan komme til å havne på Old Trafford. South Wales Evening Post er i alle fall pessimistiske på vegne av Swansea City, og støtter seg til rapporter i nasjonal presse hvor konsensusen er at waliserne vil tape kampen mot rødtrøyene fra Manchester.

09.25: The Telegraph (krever innlogging) skriver at Nicolas Otamendi er på randen av en overgang til Manchester United, etter at han i går ble utelatt fra gårsdagens draktlansering i Valencia.

09.20: I går ettermiddag og kveld var mer eller mindre samtlige medier enige i at Jonny Evans var på god vei til Goodison Park.
I dag melder Liverpool Echo at Everton-manager Roberto Martinez på en pressekonferanse i Singapore bekreftet at han IKKE forsøker å hente United-forsvareren. Han la også til at det ikke finnes fnugg av sannhet i ryktene om det motsatte.

Torsdag 16. juli:

23.10: Barnsley skal være nære å sikre seg en ny låneavtale med Ben Pearson, for også å hente Joe Rothwell i samme slengen. Det skal være snakk om 6-månedersavtaler for begge to. Overgangene er ventet å finne sted i løpet av neste uke.

22.45: Daily Mail, The Guardian og flere andre skriver at Everton nå nærmer seg en overgang for Jonny Evans. Uniteds nordirske forsvarsspiller har bare ett år igjen av kontrakten på Old Trafford og har heller ikke blitt tilbudt en ny. Ifølge kildene nærmer Everton seg enighet med Louis van Gaal & co. om en avtale som vil koste dem £7-8 millioner.

22.40: Ifølge den England-baserte, belgiske fotballkorrespondenten Kristof Terreur, har det ikke vært noen kontakt mellom Manchester United og Christian Bentekes agent i de senere ukene. Som han skriver i tweeten under her, er det derfor ingenting som tyder på at klubben verke har prioritert spilleren eller forberedt et bud, slik ryktemakerne har villet ha oss til å tro.
Som nevnt tidligere i dag skal Liverpool ha utløst klausulen på £32.5 millioner i Bentekes kontrakt. Dette skal ifølge MEN-journalist Stuart Mathieson ha skjedd etter at scouserne ble skremt da United ble påmeldt i kampen om spilleren. Dette synes støttes av Kristof Terreur.

16.45: Da slipper vi kanskje å ta med flere rykter som omhandler Christian Benteke. Liverpool skal ha utløst klausulen i kontrakten hans og lagt £32.5 millioner på bordet til Aston Villa-ledelsen.

10.00: Den tidligere City-spilleren, nå Fiorentina-stjerne, Stefan Savic, er den foreløpig siste i rekken av midtstoppere som linkes til United. Manchester Evening News viser til spanske AS, som påstår at klubben har vært i samtaler med «Fiore» om en mulig overgang verdt £20 millioner for den 24 år gamle montenegrineren.

08.00: Ifølge Daily Star (Hmm…) så er United klare til å komme med et aller siste bud på 35 millioner pund for Real Madrids Sergio Ramos. Beskjeden til spanjolene vil samtidig være at hvis de ikke er interessert i det så kan de glemme å få David de Gea i retur.  Sier de ja vil United være villig til å slippe De Gea for cirka 25 millioner pund.

07.50: The Sun skriver at Christian Benteke nærmer seg United, og at Aston Villa frykter at han kan ende i United nesten allerede før helga. Saken er ikke skrevet av avisas United-journalist Neil Custis, og inneholdet handler vel så mye om Benteke som torsdag skal ha trykket «favoritt» på twitter til en tweet om han som backup for Wayne Rooney. En «favoritt» han senere fjernet. Benteke har en klausul på 32,5 millioner pund.

Onsdag 15. juli:

13.50: Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst regner fortsatt med at Jonny Evans blir å finne i Everton-drakt fra høsten av. Han mener at nordiren er i USA-troppen kun fordi Marcos Rojo er fraværende. Sistnevnte har som kjent fått noen friuker etter Argentinas Copa América-deltakelse.

13.15: Manchester United hevdes nå å være klare til å kaste seg inn i kampen om Aston Villa-spissen Christian Benteke. Det hevder Daily Mail, som skriver at Louis van Gaal dermed gir Liverpool-kollega Brendan Rodgers kamp om den belgiske landslagsspilleren. Benteke har en utkjøpsklausul pålydende £32.5 millioner.

10.40: The Mirror forstår det slik at Manchester United skal ha sendt avgårde et nytt bud på Sergio Ramos, denne gang pålydende €45 millioner (i underkant av £32 mill.). Det spørs likevel om det hjelper så mye, når Real Madrid etter sigende står på sitt krav om det dobbelte. Den siste påstanden stammer riktignok fra AS og kan derfor vanskelig tas alvorlig.

10.15: The Times (krever innlogging)  hevder at PSG nå forbereder et åpningsbud på anslagsvis £45 millioner for Ángel Di María, men at United vil forsøke å oppnå en pris nærmere de £59.7 klubben i fjor la ut til Real Madrid.
Videre fremgår det at United er mer enn villige til å beholde argentineren. Likevel har ikke Louis van Gaal noe ønske om å tviholde på ham dersom spilleren og hans familie ønsker seg bort.

10.05: Har Real gitt opp for nå? Spanske Marca hevder at hovedstadsklubben vil belønne David De Gea med en bonus på €5 millioner (£3.5 mill.) dersom han kommer gratis til dem neste sommer.

08.00: Gary Neville håper ikke rapportene fra Frankrike stemmer – altså at Angel Di Maria skal ha bestemt seg for å til PSG.

07.45: Nicolas Otamendi skal være villig til å ta en «Rojo» – altså å streike for å tvinge frem en overgang til United, skriver The Sun. Otamendi har fortsatt snaue to uker igjen av ferien sin, men har ingen intensjoner om å slutte seg til resten av Valencia-troppen. Valencias pris på stopperen skal fortsatt være 37 millioner pund.

Tirsdag 14. juli:

22.15: West Ham skal ifølge Goal UK, ha tilbudt United £9 millioner for Javier Hernandez. Fra før har som kjent også MLS-klubben Orlando City tilkjennegitt sin interesse for meksikaneren.

17.35: Cezary Kucharski, agent for Bayern Münchens polske landslagsspiss Robert Lewandowski, uttaler ifølge The Independent til polsk fjernsyn at 26-åringen ønsker seg til Spania eller England, men at det vil koste Manchester United mer enn de £35 millionene som klubben skal ha forsøkt seg med tidligere.
– Jeg tror det må et veldig høyt bud til, og definitivt høyere enn €50 millioner (£35.3 mill.) for å overtale Bayern til å selge, spesielt siden tyskerne allerede har solgt dem Bastian Schweinsteiger, sier agent Kucharski.

14.10: Daily Mail hevder at PSG nærmer seg en avtale for Ángel Di María. Klubben skal være villig til å betale £43 millioner i overgangspenger og – matche lønnen han mottar i Manchester United.
Manager og ex-Red Laurent Blanc håper at argentineren vil være på plass innen han tar troppen med seg til USA, blant annet for å møte United den 29. juli (lokal tid).

09.20: Sergio Ramos ønsker seg fortsatt til United, men Real har ingen intensjoner om å selge, skriver Marca.

08.20: Metro fortsetter med Nicolas Gaitan, og skriver nå at United og Benfica er enige om en overgangssum på 21 millioner pund, uten at vi tror noe på det før det kommer fra atskillig mer troverdige kilder.

08.00: Andy Mitten påpekte i sin sak her på united.no mandag at Louis van Gaal fortsatt jager midtstopper og spiss, og det stemmer altså godt med hva som skrives andre steder. I tillegg må man forvente at det også handles på keepersiden om David de Gea ender i Madrid.

07.55: Mark Ogden i The Telegraph skriver at det er Bayerns Robert Lewandowski som topper Van Gaals spiss-ønskeliste, men at han skal ha akseptert at han blir umulig å få. Dermed er det Cavani han ønsker, mens Sergio Ramos er mål nummer 1 på midtstopper-plass – foran Nicolas Otamendi. 

07.50: Ikke rykte, men vi tar det med her da vi vet denne saken blir godt lest. Tottenham-keeper Hugo Lloris har brukket håndleddet, og skal være usikker til sesongåpningen mot United på Old Trafford. Lloris var jo mannen som egenhendig stoppet United da han reddet sjanse etter sjanse da lagene spilte 0-0 på White Hart Lane forrige sesong.

07.45: The Sun skriver også at det er Edinson Cavani som topper Uniteds spiss-ønskeliste, men at det foreløpig er et problem. Paris St. Germain vil nemlig ikke slippe ham uten å få Angel Di Maria i retur. Samtidig skriver The Sun at Louis van Gaal OGSÅ ønsker Aston Villas Christian Benteke da han ønsker to nye spisser før sesongstart.

Mandag 13. juli:

12.30: Den spanske avisen Marca skriver at Sergio Ramos overtar kapteinsbindet i Real Madrid etter Iker Casillas. Flere medier tolker det dithen at United nå gir opp håpet om å lokke den spanske midtstopperen til Old Trafford.

10.50: The Sun melder at Manchester United skal ha gitt Real Madrid beskjed om at det er nå eller aldri om de vil ha David de Gea. Dersom den spanske klubben skal få sin mann må de betale det United forlanger, og de må gjøre det FØR United flyr til USA om noen timer.

10.10: Også Guardians Jamie Jackson melder at United skal ha utpekt Cavani som Robin van Persies erstatter i United-angrepet. Men skal United få superspissen fra Uruguay må klubben være villig til å sende Angel Di Maria motsatt vei.

09.05: Høyreback Rafael ser ikke ut til å ha noe fremtid i United. Nå ønsker han seg til Benfica om vi skal tro agenten hans Cassiano Pereira. For United har fremdeles Nicolas Gaitan på blokken og Rafael kan brukes i en eventuell byttehandel skriver Mirror som siterer avisen Record.

08.40: Etter å ha forsterket laget med Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger, Matteo Darmnian og nå trolig også Morgan Schneiderlin, er det på tide å tenke angrep for Louis van Gaal. Skal vi tro The Mirror sin United-journalist David McDonnell er Tottenhams Harry Kane, PSGs Edinson Cavani og Aston Villas Christian Benteke navnene på Van Gaals blokk sammen med Real Madrids Karim Benzema. 

Powered by Labrador CMS