De utlånte

Slik gjorde Danny Welbeck (bildet) og resten av Uniteds utlånte spillere det i helgen.

I Blackburns 1-0 seier mot Everton fikk Mame Biram Diouf en halvtime på banen. Ettersom Blackburn ledet var de forsiktige med å sende mye folk i angrep, og Diouf ble ofte ganske alene på topp. Han gjorde allikevel en god jobb i en kamp som ble avgjort etter en keepertabbe av tidligere United-keeper Tim Howard.

Danny Welbeck kom inn for Darren Bent og spilte de siste 7 minuttene for Sunderland i en kamp som endte 2-2 etter at Sunderland hadde ledet 2-0.

For Darren Fergusons Preston North End spilte Matt James hele kampen i klubbens 4-0 tap borte mot Swansea, mens Joshua King kom inn i pausen. Til tross for at begge to var med på å skape farligheter for Preston hjalp det lite. Klubben ligger for øyeblikket sist i The Championship med null poeng etter to kamper.

For Cardiff spilte Daniel Drinkwater hele kampen i klubbens 2-1 seier borte mot Derby. 20-åringen var nær ved å havne på scoringslisten etter en time, men hans gode skuddforsøk fløy over tverliggeren.

I League One spilte James Chester hele kampen i Carlisles forsvar i bortekampen mot Plymouth – en klubb Chester var på utlån til en måned i fjor. Kampen endte 1-1 og United-unggutten spilte etter rapportene en god kamp.

Cameron Stewart spilte de første 76 minuttene for Yeovil da de tapte 1-2 på bortebane mot Bristol Rovers. Yeovil ligger på 13. plass i League One med 3 poeng på 2 kamper.