– Vi sang i 2 x 45 minutter

VIDEO: Norske Henning var med på å lage fantastisk United-stemning på Stamford Bridge.

Publisert Sist oppdatert

 – United-supporterne har god grunn til å være stolte over støtten de ga laget på Stamford Bridge.

Det sier Henning Tafjord som var en av supporterklubbens medlemmer som hadde tatt turen til den engelske hovedstaden for å følge Uniteds poengjakt på Stamford Bridge.

– Sang i 2 x 45

Kampen mot Chelsea på Stamford Bridge ble dessverre en ny nedtur for Manchester United. Men David Moyes og hans spillere kan i alle fall glede seg over at United-fansen viser seg fra sin beste side de begrederlige resultatene til tross.

– United-fansen var regelrett fantastisk. Det er ikke noen annen måte å beskrive den stemningen de laget på, sier Tafjord til United.no.

I likhet med United-supportere flest er han skuffet over resultatet i London, men sier den støtten som Moyes sitt mannskap fikk fra de tilreisende supporterne var førsteklasses.

– United-fansen sto og sang i 2 x 45 minutter. Selv rett etter at Chelsea scoret både det første og det andre målet svarte United-tilhengerne med å skru opp volumert enda et hakk. Chelsea-fansen hørte vi først skikkelig da det ble 3-0, forklarer Tafjord.

– Støttet laget

Manchester United og manager David Moyes har fått en fryktelig start på 2014, og både journalister og enkelte fans har kritisert både Moyes og enkeltspillere. På Stamford Bridge var det imidlertid ingenting annet en unison støtte til både Moyes og laget.

– Det var inspirerende å se hvordan United-supporterne reagerte da Chelsea scoret. Det tok bare sekunder før de var i gang med nye sanger, sier Tafjord.

Til og med Gary Neville, som kommenterte kampen for Sky Sports sammen med Martin Tyler, skrøt uhemmet av United-fansen på Twitter.

– Well done to the travelling united fans yesterday by the way. Showed support and class . Singing relentlessly for the team!, skrev Neville på Twitter-kontoen sin I morgentimene i dag.

Allerede onsdag får United-fansen sjansen til å vise seg frem på ny, denne gangen hjemme på Old Trafford. Da kommer Sunderland på besøk til returmøtet i ligacupen, en kamp United må vinne etter å ha tapt den første på Stadium of Light.

Her er noen videoer fra United-fansen i aksjon ulike steder i forbindelse med kampen.

 

Powered by Labrador CMS