– Ønsker å vinne for Sir Alex

Scott McTominay om FA-cupfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay er i beste fall ventet å få en plass på benken, men er uansett fast bestemt på at det å vinne årets FA-cup er svært viktig for Manchester United.

– Det er så viktig etter en lang sesong. Det har ikke gått helt etter planen i ligaen og andre cupturneringer, men vi ønsker å gå for FA-cupen og vinne sølvtøy, sa midtbanespilleren til MUTV.

– Det er det Manchester United handler om, og vi ønsker virkelig å gjøre det for Sir Alex Ferguson også, siden han jo ikke er helt frisk akkurat nå. Det er så viktig å bringe hjem sølvtøyet for ham.

– En utrolig dag

Scott McTominay var selvsagt ikke med da Jesse Lingard senket Crystal Palace for to år siden, men hadde likevel en stor opplevelse.

– Det var en utrolig dag for alle supporterne og selvsagt for alle i klubben.

– Å se Jesse Lingard score det målet var helt utrolig, og det var selvsagt et øyeblikk som han selv og alle supporterne aldri vil glemme.

Har scoret på Wembley

Det ikke alle vet om Scott McTominay, er at han faktisk har scoret på Wembley.

– Jeg reiste til Wembley da jeg var ni eller ti år med skolen min. Vi spilte på Wembley før League One-opprykksfinalen, og jeg scoret vinnermålet. Det var for ti-elleve år siden, og er et utrolig minne for meg.

– Det er noe jeg aldri har glemt, og du setter pris på de minnene når du går og ser deg rundt på Wembley. Du ønsker å oppleve den følelsen igjen av å score på Wembley, denne gangen i en profesjonell kamp. Det er en så fantastisk stadion, det er engelsk fotballs hjem, og det er et fantastisk sted å være. Det er stedet hvor du ønsker å vise frem ferdighetene dine, og gå ut for å gjøre ditt beste for laget.

 

Powered by Labrador CMS