Knuste Chelsea

United-reservene slo Chelsea 4-1 på Moss Lane, men kan ikke feire gruppeseier i reserveligaen helt ennå.

Manchester United møtte i kveld Chelsea til oppgjør i reserveligaen på Moss Lane. Hvis United vant, og City samtidig avga poeng mot Liverpool, ville seieren i Gruppe A i reserveligaen være sikret. United gjorde jobben, men det gjorde CIty også. United må dermed ta minst ett poeng til i de to siste kampene (Arsenal hjemme 28. april og Liverpool borte 4. mai) for å være sikre på å ta seieren i gruppen.

United var det førende laget i førsteomgang av kveldens kamp, og tok en meget fortjent seier mot et ungt Chelsea-lag. Joshua King sendte United opp i 2-0 med to raske mål rett før halvtimen var spilt, men Chelsea reduserte kun minutter senere ved Archange Nkumu. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 2-1.

I andre omgang fortsatte Uniteds dominans, og etter timen økte Gabriel Obertan de rødes ledelse til 3-1, da han ble spilt gjennom av Oliver Norwood. Samme Norwood var igjen arkitekt da Bebe fastsatt sluttresultatet til 4-1 sju minutter før full tid.

United stilte med et lag bestående av alt fra spillere med flere a-lagskamper, som Obertan og Bebe, til spillere som Jack Rudge, Ryan Wilkinson og Louis Rowley – spillere som til vanlig spiller for United U 16-lag.

KAMPFAKTA

Manchester United – Chelsea 4-1

Avspark: 20.00Bane: Moss LaneTurering: FA Premiership Reserve League28 min: 1-0 King30 min: 2-0 King37 min: 2-1 Nkumu60 min: 3-1 Obertan83 min: 4-1 Bebe

United: Ben Amos, Marnick Vermijl, Scott Wootton, Oliver Gill, Joe Dudgeon, Bebe, Reece Brown, Oliver Norwood, Robert Brady (Davide Petrucci 68), Gabriel Obertan, Joshua King (Jack Rudge 79).

Ubenyttede reserver: Conor Devlin, Ryan Wilkinson, Louis Rowley.

TerminlisteSpillerstatistikkScoringsstatistikkTabell

REFERAT

15 min: Manchester United har kommet best i gang på Moss Lane, og Gabriel Obertan har hatt to brukbare sjanser i løpet av det første kvarteret. Først ble han spilt nydelig gjennom av Oliver Norwood, men chippen hans gikk over mål og landet på nettaket. Noen minutter senere greide han ikke å komme ordentlig over et innlegg fra Bebe, og headingen gikk over.

20 min: Joshua King får en kjempemulighet fra kort hold etter et innlegg fra Gabriel Obertan, men nordmannen utnyttet muligheten dårlig.

28 min: 1-0 Joshua King. King får sin revansj. United vinner ballen etter en Chelsea-corner, og Joshua King mottar ballen på midtbanen. Spissen tar med seg ballen hele veien og sender ballen forbi Chelsea-keeper Jan Sebak.

30 min: 2-0 Joshua King. Nytt mål fra King – hans andre på to minutter! Kommer inn mot keeper fra venstresiden, og scorer fra spiss vinkel. God avslutning av King, men kanskje litt svakt keeperarbeid fra Sebak.

37 min: 2-1 Archange Nkumu. Chelsea reduserer ved Archange Nkumu etter et frispark. Nkumu vinner hodeduellen inne i feltet, og stanger ballen forbi Ben Amos.

45 min: Nok en Chelsea-sjanse etter frispark. Carl Magnay slår Amos i lufta. Heldigvis går headingen over mål.

PAUSE: United – Chelsea 2-1. United har vært best på Moss Lane, og Joshua King scoret to mål på to minutter rett før halvtimen. Chelseas Nkumu sørget for at det fortsatt er spenning i oppgjøret med sin redusering etter 37 minutter.

46 min: Andreomgang er igang. Ingen endringer på Uniteds lag.

47 min: Bebe får en brukbar mulighet rett etter pause. Bebe er sterkere enn svenske Amin Affane, og kommer til avslutning. God redning av Sebek i Chelsea-buret.

55 min: United har dominert andreomgang fullstendig de første minuttene. Obertan får en brukbar sjanse da han får tåa på en ball inne i feltet, men Sebek redder nok en gang.

60 min: 3-1 Gabriel Obertan. Oliver Norwood spiller Obertan glimrende gjennom. Franskmannen får ballen forbi en utrusende Sebak, og er først på ballen igjen, og setter den inn i det åpne målet.

63 min: Chelsea får et mål annulert for offside.

68 min: Davide Petrucci kommer inn for Robert Brady.

79 min: Jack Rudge erstatter Joshua King. Rudge får umiddelbart muligheten til å punktere kampen etter en god pasning fra Petrucci, men unggutten treffer ikke mål med avslutningen.

83 min: 4-1 Bebe. Bebe setter spikeren i kista. Enkel avslutning fra portugiseren etter nok en målgivende pasning fra Oliver Norwood.

SLUTT: United – Chelsea 4-1. Manchester United gjorde jobben på Moss Lane, og vant fortjent 4-1 mot Chelsea etter scoringer av Joshua King (2), Gabriel Obertan og Bebe. Må allikevel vente med å feire seieren i sin reservegruppe siden Manchester City slo Liverpool.