Klar for alvoret

Ryan Giggs legger ikke skjul på at han hater pre-season. Nå gleder han seg mest av alt til å spille viktige fotballkamper igjen.

Publisert Sist oppdatert

Veteranen har vært igjennom flere sesongoppkjøringer enn de aller fleste, men det betyr imidlertid ikke at Ryan Giggs setter nevneverdig pris på ukene før Premier League-fotballen begynner å rulle.

– Beina mine føles ikke noe verre under pre-season, for jeg hatet det også da jeg var 17. Alle spillere gjør det siden det bare er snakk om treningskamper. Du ønsker bare at de ordentlige oppgjørene skal starte, sier han.

36-åringen kom inn som innbytter da Manchester United beseiret Chelsea på Wembley søndag. Giggs føler seg trygg på at klubben har gjort de riktige tingene i sommer.

– Chelsea er et godt lag, og vi fikk dem til å se ordinære ut til tider. Målet med pre-season er å komme igjennom uten skader, men man ønsker selvsagt å vinne kamper også.

– Vi er selvsikre og pre-season har godt bra, i tillegg til at vi avsluttet med en god forestilling.

– Chelsea blir tøffest

Giggs har naturligvis fått med seg at Manchester City har spyttet ut fantasibeløp for spillere før sesongstart. Supporterklubbens president tror likevel at det er de regjerende mesterne som blir den tøffeste konkurrenten om ligatittelen.

– Det kommer til å bli interessant, men jeg tror vi har en veldig god sjanse om vi ender høyere enn Chelsea på tabellen.

– Hvis en ser på troppen på Wembley, var det spillere som ikke engang fikk plas på benken. Vi har Rafael, Federico Macheda, Wes Brown og Tom Cleverley, som gjorde det glimrende i pre-season. I tillegg har vi Rio Ferdinand og Anderson kommer tilbake. Vi har en veldig sterk stall, avslutter Giggs.

Powered by Labrador CMS