Bettingselskapene tror på Moyes

Med ett unntak tror et samlet betting-korps at tittelen forblir på Old Trafford neste år.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson takker for seg i sommer, og en manager som aldri har tatt en tittel i England skal ta over jobben.

Likevel har bettingselskapene tro på at David Moyes og Manchester United forsvarer ligagullet neste sesong.

De røde er riktignok ikke soleklare favoritter. De fleste selskapene har United og City som jevnbyrdige konkurrenter, mens noen få tipper United som marginale vinnere.

Et unntak er det naturligvis også som bekrefter regelen. Betfair går mot strømmen, og holder City som de største favorittene neste sesong.

25.000 ganger innsatsen

Det er naturlig å tro at denne oddsen vil variere etterhvert som sommeren kommer, og både spillere og managere går inn og ut portene på de forskjellige Premier League-arenaene.

En oversikt over 14 av de største britiske bettingselskapene gir en gjennomsnittsodds på Manchester United som seriemester på 1,94. City på sin side får 1,96.

Chelsea ligger på tredjeplass, men du vil ikke få igjen mer enn 2,77 ganger pengene dine dersom de blå skulle løfte pokalen.

I den andre enden av skalaen finner vi Crystal Palace. Nå har de riktignok ikke kvalifisert seg for Premier League-spill enda, men skulle du sette en tier på dem i dag kan du inkassere en kvart million dersom de skulle trone øverst i mai neste år.

Powered by Labrador CMS