Manchester United v Burnley - Carabao Cup Fourth Round

– Det er alltid fint å ha klubbikoner på besøk

Publisert Sist oppdatert

United har startet med egne kampdagsintervjuer som publiseres på klubbens hjemmesider.

Før tirsdagens kamp mot Nottingham Forest prater Ten Hag blant annet om kontraktsforlengelsene til Rashford og co, cuptrekningen mot Charlton og da United ønsket en tidligere spiller tilbake på Carrington like før jul.

Er det sant at klubben har forlenget kontraktene til Dalot, Fred, Rashford og Shaw?

– Ja. Jeg kan bekrefte det, det er først, og vi er glade fordi troppen går i riktig retning og disse spillerne er et enormt bidrag i den retningen vi går nå.

– Vi ønsker å utvikle oss, vi ønsker å støtte disse spillerne og vi vil at de skal fortsette i prosessen vår. Så det er derfor vi kom til disse beslutningene, jeg er sikker på at de er de riktige avgjørelsene. Vi ønsker å bygge et lag for fremtiden, og de spillerne må være en del av det.

Hva tenker du om trekningen hvor vi fikk Charlton i ligacupkvartfinalen?

– Det er bra, vi har en hjemmekamp og det er jeg fornøyd med, men vi må slå alle uansett hvor vi spiller. Når du vil vinne en cup, spiller det ingen rolle hvem du trekker. Men som jeg sa, jeg er glad vi spiller hjemme og Charlton gleder vi oss til å møte. Det er en stor mulighet.

Ten Hag kunne tidligere i desember ønske velkommen en landsmann på treningsfeltet. Robin van Persie var tilbake og besøkte gamleklubben.

Det verserte rykter i sommer om at van Persie kunne være aktuell for en assistentrolle, men han ble værende i Feyenoord. Nå sier Ten Hag at det er av en helt annen grunn van Persie var tilbake på feltet.

– Jeg synes det alltid er flott å ha slike ikoner på besøk. Han gjorde det fantastisk her i Manchester United, tror jeg han også er et ikon for fansen, og spillerne våre kan lære mye av ham. Han har mye erfaring og er ekstremt dyktig.

– Han gjorde noen øvelser med spissene våre, de elsket det å være involvert med ham. Vi ønsker å hjelpe ham. Han planlegger nå en managerkarriere, så vi gir ham muligheten til å se seg rundt, få erfaringer og forhåpentligvis vil det hjelpe ham å bygge opp karrieren til å bli manager.

Powered by Labrador CMS