Ryktesaker, uke 38

Nok en back kobles til United.

Publisert Sist oppdatert

Søndag 20. september:

10.31: Når vi først er i gang med The Sun: De melder også at United ble tilbudt Dimitar Berbatov i sommer, men takket nei. Bulgarerens agent skal ha tatt kontakt med Woodward rett før deadline, uten at det ble noen avtale. Berbatov signerte heller for PAOK.

10.18: Med Luke Shaw ute med langtidsskade så vil nok mange venstrebacker bli koblet til United fremover, og Leeds-backen Charlie Taylor ble torsdag nevnt (av dårlig kilde, som dere kan se under), og nå er det en annen engelsk back som linkes til United.

The Sun skriver nemlig at United vurderer et bud på West Ham-backen Aaron Cresswell, og det nevnes en overgangssum på £15 millioner for 25-åringen. Van Gaal vil de neste månedene vurdere hvordan United klarer seg uten Shaw før han bestemmer seg for hva han skal gjøre i januar, meldes det.

Å hente Cresswell på et slikt tidspunkt slår en ikke akkurat som en typisk Van Gaal-ting å gjøre, og Sun-journalist Wyett er heller ikke en journalist som pleier å glimre med sine kilder på Old Trafford. Vi anbefaler altså å ta det med en klype salt.

Om det skulle vise seg å være sant, så har i det minste Cresswell allerede begynt med å hjelpe United: Han har nemlig spilt samtlige minutter av West Hams borteseiere mot Arsenal, Liverpool og City denne sesongen.

Torsdag 17. september:

08.00: Ifølge Daily Star (joda, vi vet det) vurderer United å hente Leeds-backen Charlie Taylor til Old Trafford i januar.
Louis van Gaal skal flere ganger ha sendt avgårde speidere for å sjekke ut 21-åringen (fyller 22 i morgen), og vurderer nå å legge inn bud på ham.
Denne sesongen hadde Van Gaal i utgangspunktet tenkt å nøye seg med å følge Taylors utvikling på Elland Road, men skaden på Luke Shaw har (stadig ifølge samme kilde) fått ham til å «speede opp» prosessen.

Tirsdag 15. september:

11.10: Det har i de siste dagene dukket opp rykter om at Victor Valdés kan være aktuell for en overgang til Chelsea. Med førstekeeper Thibaut Courtois forventet ute til nærmere jul, har en presset Jose Mourinho kun den tidligere Stoke-målvakten Asmir Begovic og den uerfarne Jamal Blackman å ty til. Flere medier har derfor spekulert i at Mourinho kan tenkes å gå for United-utstøtte Valdés som kriseløsning.
The Independent skriver imidlertid i dag at Chelseas portugisiske sjef føler seg komfortabel nok med situasjonen og ikke har noen interesse av å hente Valdés til Stamford Bridge.
Premier League tillater klubber å foreta kriselån dersom de bare har én profesjonell keeper tilgjengelig.

Powered by Labrador CMS