Vennene splittet

Er Sir Alex Ferguson i ferd med å gå inn i sin siste sesong som manager for United? I den saken er to av hans nære venner uenige.

Publisert Sist oppdatert

Fredag hevdet nemlig Wigan-eier Dave Whelan, som er en god venn av skotten, at Fergie ville gi seg etter 2012/13-sesongen fordi han er redd for helsa. Sist lørdag ble United-sjefen sendt til sjukehus på grunn av neseblod, og nå tror Whelan at det er tid for å gi stafettpinnen videre.

– Etter neste sesong vil Sir Alex gi seg, for han ble litt redd, fortalte Whelan.

Den amerikanske tv-verten Charlie Stillitano, som også har vært venn med Fergie i mange år, er imidlertid av en helt annen oppfatning.

– Han lo da jeg snakket med han på fredag og spurte om han skulle legge opp. «Nei, ingenting har endret seg,» svarte han. Han kommer til å fortsette til det er tid for å gi seg, sier Stillitano ifølge Telegraph.

– Om man fortsetter å jobbe for fullt holder man seg skarp, og det er slik Sir Alex tenker. Han ønsker ikke å gi seg. Dave Whelans kommentarer var forståelige. Han kjenner Sir Alex, og alle forstår at man som 70-åring må begynne å tenke på å gi seg – men kanskje ikke i dette tilfellet.

Stillitano, som skal intervjue Fergie på Sirius XMs «The Football Show» neste uke, forteller imidlertid at det var dramatisk da neseblodet ikke ville gi seg sist helg.

– Han hadde utrolige smerter. Neseblodet ville ikke stoppe. Det kan ikke være særlig godt når man er 70 år og blør ukontrollert – alle begynner å tenke av sånt.

– Men jeg har snakket med han hver dag og han føler seg bedre. Da jeg snakket med han på fredag hørtes han fantastisk ut.

Powered by Labrador CMS