McNeill

Akademitrio signerte nye kontrakter

Storscorerne Joe Hugill og Charlie McNeill har skrevet under langtidskontrakter med United. Også U23-keeper Paul Woolston forlenger United-oppholdet.

Publisert Sist oppdatert

Det offentliggjør United mandag. 

Klubben skriver ikke hvor langt de nye avtalene til 17-åringene Hugill og McNeill strekker seg, mens det i Woolstons tilfelle skal være snakk om en forlengelse på ett år.

Keeperens opprinnelige kontrakt løp ut etter foregående sesong, men United offentliggjorde allerede da at partene var i samtaler om en ny avtale.

22-åringen spilte ni kamper for Neil Woods U23-mannskap foregående sesong.

BLIR I ETT ÅR TIL: U23-keeper Paul Woolston.

Hugill får sin langtidskontrakt etter å ha levert imponerende tall for U23-laget i sin første sesong for klubben. Ti mål og to målgivende på 18 kamper ble det for 2003-modellen i Premier League 2 foregående sesong, i tillegg til seks mål og én målgivende på fem kamper i U18-divisjonen.

Det har også gitt spissen plass i førstelagets oppkjøringsgruppe. Stortalentet har fått innhopp i begge treningskampene United har spilt hittil.

Derby County v Manchester United - Pre-Season Friendly
VIKTIG FØRSTELAGSERFARING: Joe Hugill trener med førstelaget i oppkjøringen til neste sesong. Der har han også fått minutter i lagets treningskamper.

Også jevngamle McNeill imponerte for klubbens ungdomslag foregående sesong. Spissen kom til United med et ord på seg som en skikkelig måljeger. Blant annet skal han ha scoret 600 mål i løpet av de seks sesongene han tilbragte i City-akademiet – og målfangsten har til de grader fortsatt på Uniteds U18-lag.

Der scoret han nemlig smått utrolige 25 mål og slo seks målgivende pasninger på 23 kamper.

Powered by Labrador CMS