Tuchel legger press på Mbappé før skjebnekampen mot United

Publisert Sist oppdatert

En hardt presset Thomas Tuchel møtte pressen tirsdag kveld i forkant av oppgjøret mot Manchester United.

For PSG er den en helt avgjørende kamp. Champions League-finalisten fra forrige sesong risikerer nemlig å ryke ut av gruppespillet i Europas gjeveste turnering.

Tuchel erkjenner at det er en tøff oppgave som venter dem onsdag kveld.

– Det å komme til Old Trafford for å vinne er en stor utfordring. Det er ikke umulig, og vi kommer til være god forberedt. Det opp til oss å vise oss fra en god side.

– Vi skal prøve å ha ballen mye. Det er en stil som passer oss.

– Leipzig-kampen var som en finale for oss, og det blir denne kampen også.

UNDER HARDT PRESS: Thomas Tuchel.

Edinson Cavani møter gamleklubben sin onsdag kveld. Tuchel vil ikke snakke om hvorfor uruguayaneren ikke er PSG-spiller lenger, men beskriver situasjonen som komisk:

– Situasjonen rundt Edinson var veldig komisk, og det er det mange grunner til, men dette har vi snakket om tidligere.

Kylian Mbappé er en spiller United må passe godt på, men 21-åringen har slitt tungt i denne turneringen det siste året. Sist gang Mbappé scoret i Champions League var 11. desember 2019. Det er nesten ett år siden.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Kylian kan score i alle mulige turneringer. Denne kampen er en god mulighet til å avslutte den måltørken. 

– Det er en veldig lang periode (uten mål), og kanskje det er noe av grunnen til at vi bare har seks poeng. Han har kvaliteten og personligheten til å være avgjørende, så jeg kan egentlig ikke forklare (hvorfor han ikke har scoret).

Disse PSG-spillerne er med til Manchester:        
    

Keepere: Alexandre Letellier, Keylor Navas, Sergio Rico.

Forsvarsspillere: Mitchel Bakker, Colin Dagba, Abdou Diallo, Alessandro Florenzi, Thilo Kehrer, Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa, Marquinhos, Timothee Pembele.

Midtbanespillere: Angel di Maria, Danilo, Bandiogou Fadiga, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Leandro Paredes, Rafinha, Marco Verratti.

Angrepsspillere: Moise Kean, Kylian Mbappe, Neymar.

Powered by Labrador CMS