2-1 i den andre kampen også – slik er situasjonen i gruppa

Publisert Sist oppdatert

Det ble 2-1 også i den andre kampen i Uniteds gruppe onsdag kveld.

RB Leipzig tok imot Paris Saint-Germain, og det var hjemmelaget som gikk seirende ut av duellen.

PSG (som manglet både Neymar og Mbappé) startet best, og tok ledelsen ved ex-red Ángel Di María, men Leipzig slo tilbake.

Først utlignet Christopher Nkunku noen minutter før pause, og så ble Emil Forsberg matchvinner med sitt straffemål i det 57. minutt.

Idrissa Gana Gueye ble utvist for PSG med litt over 20 minutter igjen, og like før slutt ble også Presnel Kimpembe utvist.

Slik er tabellsituasjonen:

Manchester United topper altså fremdeles tabellen, og vi har fortsatt muligheten til å få et glimrende utgangspunkt før vi møter PSG og Leipzig i de to siste kampene.

Hvis vi vinner mot Istanbul Baraksehir på hjemmebane, og Leipzig vinner borte mot PSG også, så har United og Leipzig seks poeng ned til de to andre lagene, og trenger bare ett poeng til for å sikre avansementet fullstendig. Samtidig kan det ha sine fordeler om Leipzig taper også, siden United har et solid overtall på dem i innbyrdes oppgjør, men uansett kan vi i alle fall ikke sikre avansementet helt – vi kommer til å gå inn i PSG-kampen med noe å spille for.

KANSKJE SENKER HAN PSG IGJEN: Marcus Rashford.
Powered by Labrador CMS