BSC Young Boys v Manchester United: Group F - UEFA Champions League

– Ingen av oss legger skylden på Jesse

United-kaptein Harry Maguire er sikker på at både laget og Jesse Lingard vil slå tilbake etter nederlaget i Bern.

Publisert Sist oppdatert

United leverte ingen stor forestilling i den sveitsiske hovedstaden Bern, men var på vei til å ta ett poeng som kunne blitt verdifullt tross alt.

I sluttsekundene sendte imidlertid innbytter Jesse Lingard av gårde et tilbakespill som Jordan Siebatcheu snappet opp.

BSC Young Boys v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
DEPPET: Victor Lindelöf, Fred, David de Gea of Raphaël Varane fortviler etter Young Boys sin utligning, men det skulle komme mer…

Alene med David de Gea gjorde han ingen feil og sendte hjemmefansen til himmels, mens United-fansen kom ettertrykkelig ned på jorden igjen etter helgens storseier mot Newcastle. 

United-kaptein Harry Maguire tar imidlertid Lingard i forsvar etter tirsdagens nederlag.

– Det er skuffende, men slik er fotballen. Folk gjør feil og vi er alle mennesker. Ingen av oss legger skylden på Jesse. Han kom inn og forsøkte å gjøre det rette.  Pasningen ble for kort, men vi gjør alle feil. Alle som var på banen i denne kampen har på et eller annet tidspunkt gjort en feil som har resultert i baklengsmål, sier Maguire.

– Jeg er sikker på at Jesse vil takle dette. Vi støtter ham og så er vi klare til å slå tilbake igjen på søndag, sier Maguire.

I den kampen kan trolig Lingard vente seg en varm velkomst fra West Ham-fansen. Lingard var en av London-klubbens beste spillere sist sesong og klubben ønsket å hente Lingard i sommer etter låneoppholdet. 

Powered by Labrador CMS