Stoney, Evra, Stam og Bolt til Old Trafford

Soccer Aid kommer tilbake til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

I mai i fjor spilte og scoret Ole Gunnar Solskjær i jubileumskampen for Champions League-finalen i 1999, og i juni skal nok en United-manager spille kamp på Old Trafford.

Denne gangen er det Casey Stoneys tur.

Fem utgaver på rad av Soccer Aid ble arrangert på Old Trafford, før arrangementet i fjor var på Stamford Bridge. Nå skal veldedighetskampen (pengene går til UNICEF) spilles på Old Trafford igjen.

Kampen finner sted 6. juni klokka 20.30 (skandinavisk tid).

VERTSKAP FOR VELDEDIGHETSKAMP: Soccer Aid 2020 spilles på Old Trafford.
VERTSKAP FOR VELDEDIGHETSKAMP: Soccer Aid 2020 spilles på Old Trafford.

Som vanlig er det et England-lag mot et lag som representerer resten av verden, og lagene skal ledes av henholdsvis Sam Allardyce og Harry Redknapp.

I fjorårets 1999-jubileumskamp viste Jaap Stam at han slettes ikke var redd for å vise frem taklingsstyrken sin (til Bayern-spillernes frustrasjon – de trodde tydeligvis at det skulle bli hyggelig), og Stam er en av spillerne som er bekreftet til verdenslaget hittil.

Patrice Evra skal også spille for verdenslaget, og dermed er det nok en risiko for at mange på Old Trafford vil heie på verdenslaget. Evra er for øvrig ikke den eneste offensive venstrebacken på det laget – legenden Roberto Carlos er også med.

Ingen av dem er nok uansett kvikkest på det laget: Usain Bolt er nemlig også med.

– Jeg gleder meg til å stille opp ved Kelly Smiths side igjen, og så ber jeg om at jeg ikke havner i en løpsduell med Usain Bolt, skriver Casey Stoney på Twitter.

Bekreftet med for verdenslaget:

Usain Bolt, Kem Cetinay, Mo Gilligan, Patrice Evra, Jaap Stam and Roberto Carlos.

Bekreftet med for England:

Olly Murs, Danny Jones, Casey Stoney, Kelly Smith, Lee Mack, Tom Davis, Joel Dommett and Russell Howard.

Powered by Labrador CMS