casemiro091022b

– Vi har andre spillere som har det å score mål som sin første tanke

– Selvsagt ville et mål her og der vært fint, men det viktigste er å gjøre jobben min.

Publisert Sist oppdatert

Casemiro er ikke kjent som en stor målscorer, selv om han scoret i Supercupfinalen mot Manchester United i 2017 etter at han også hadde scoret i Champions League-finalen noen måneder tidligere.

Det var slik sett ingen stor overraskelse da han ikke traff mål da han fikk en mulighet til å score mot Everton.

I et nytt klubbintervju har 30-åringen snakket om hvordan det å score mål uansett ikke er en del av egen primærfunksjon på banen for United.

– Jeg tror målene må komme naturlig. Alle vet hva jobben min handler om. Min rolle er defensiv – å hjelpe lagkameratene mine, og å bringe ballen ut av forsvaret med kvalitet. Det er min jobb. Om det fører til mål, strålende.

Everton FC v Manchester United - Premier League
BOMMET PÅ SJANSEN SIN: Casemiro.

– Vi har andre spillere som har det å score mål som sin første tanke. «Cris», Sancho, Rashford og Bruno er på banen for å score mål. Jeg forsvarer, først og fremst, og bringer balanse til laget. Jeg hjelper lagkameratene mine med defensivt arbeid.

– Selvsagt ville et mål her og der vært fint, men det viktigste er å gjøre jobben min med godt forsvarsspill.

Mot Everton kom det et baklengsmål i etterkant av et Casemiro-balltap, men brasilianeren spilte seg opp, og fikk også en målgivende pasning da han slo en glimrende pasning gjennom til Cristiano Ronaldo etter at han selv hadde vunnet ballen også.

Powered by Labrador CMS