casemiro091022b

— Jeg tror nøkkelen akkurat nå er å ha et sterkt og solid lag som kan konkurrere

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Manchester United, svarte Casemiro på mange spørsmål fra fans verden over. Casemiro snakket blant annet om hvordan det var å komme til United, og hva han ønsker å oppnå her.

Casemiro kan bli aktuell i mandagens kamp mellom Brasil og Sør-Korea, sammen med Alex Telles, Antony og Fred.

Damian, Storbritannia: Hvordan er livet i Manchester og hvordan føler du at du har funnet deg til rette i klubben?

— Vel, alt går veldig bra. Jeg er veldig glad og familien min er også veldig glade. Jeg føler ikke annet enn takknemlighet ovenfor alle i klubben. De ansatte her i klubben hjelper meg mye, spillerne, trenerteamet. Jeg er oppriktig takknemlig, først og fremst, for at alle er så hyggelige og vennlige, og jeg tror med enhver tvil at det er veldig viktig for meg fordi alle, uten unntak, tilbyr meg en stort hjelpende hånd.

Jørgen, Norge: Hva gjorde at du bestemte deg for en overgang til United?

— Uten tvil handlet det mye om Manchesters store status, fordi det er en massiv klubb med en stor historie. Det var virkelig den store attraksjonen for å komme hit. Jeg tror at den flotte posisjonen denne klubben har i spillet og dens store historie definitivt de viktigste grunnene til å være her. Det er også et nytt sett med mål i en helt ny liga for meg. Så det er en veldig stor og spennende utfordring for meg, og jeg jobber veldig hardt for å oppnå målene sammen med lagkameratene mine.

Ayaz, Frankrike: Hvorfor valgte du å bruke skjorte nr. 18?

— Jeg tror det var ett eller to forskjellige numre tilgjengelig, og tallet jeg likte best var 18. Så det var en av grunnene til at jeg valgte det.

Seth, Storbritannia: Hva foregikk i hodet ditt da du scoret målet ditt mot Chelsea?

— Det var et virkelig euforisk øyeblikk for meg! Mer enn noe annet på grunn av situasjonen i spillet på den tiden. Vi spilte veldig bra og hadde ganske mye kontroll over spillet. Men så slapp vi inn, og så i det 91. eller 92. minutt, jeg kan ikke huske akkurat nå, jeg scoret det målet, og ballen gikk akkurat over streken, så for å være ærlig visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle feire det. Så jeg ble så opprømt at jeg feiret målet av hele mitt hjerte. Jeg skjønte ikke mye av hva jeg gjorde fordi det var et mål som kom fra hjertet. Det var et fantastisk mål for oss, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre for å feire det, det eneste jeg ønsket å gjøre var å feire øyeblikket med lagkameratene mine og fansen, fordi det var veldig viktig for oss i en kamp hvor vi hadde spilt veldig bra.

Chelsea FC v Manchester United - Premier League
MYE FØLELSER: Casemiro viste følelser med hele kroppen da han utliknet mot Chelsea.

Ti, Frankrike: Hva synes du om stemningen på stadionene her i England, er det annerledes enn Spania?
— Begge stedene har selvfølgelig sine gode sider. Men en av tingene som har overrasket meg mest her har vært supporterne. Lidenskapen de har for spillet og hvordan de virkelig lever for fotballen sin.

Daniel, Storbritannia: Hva er det beste øyeblikket i karrieren din så langt?
— Jeg er en av de spillerne som tenker her og nå. Jeg er en spiller som nyter øyeblikket. Så mitt øyeblikk akkurat nå er her i United. Mitt øyeblikk er akkurat nå, jeg spiller en kamp om gangen og vinner en kamp om gangen.

Mahir, Storbritannia: Hva vil du si er din største egenskap som fotballspiller?

— Lidenskapen jeg føler for spillet.

 

Powered by Labrador CMS