antony casemiro

– Jeg ønsket å gi ham litt kjærlighet

Publisert Sist oppdatert

Casemiro slo til med to vakre scoringer da Reading ble slått 3-1 lørdag kveld, og nesten en time etter kampslutt var det en godt fornøyd midtbanespiller som snakket med den engelske pressen.

Da ble det blant annet snakk om feiringen på det første målet, og Casemiro forklarer hvorfor han pekte på Antony.

– Alle mål vi scorer et et resultat av et kollektivt arbeid. Hvert mål vi slipper inn er en kollektiv konsekvens, sier han, gjengitt i Manchester Evening News.

– På det første målet mitt, var Antonys pasning utrolig. Jeg vet at folk fokuserer på hvem som scoret, men jeg ønsket å gi ham litt kjærlighet da pasningen var magisk. Han er en viktig spiller for oss.

LES OGSÅ: (+) «Hvis det var tilfellet før kampen, så er det absolutt ikke slik lenger»

– Drømmer om å skape historie

Ved siden av kampen i seg selv, snakket Casemiro også om hvordan han har opplevd de første månedene i United.

– Når du kommer til en ny klubb, drømmer du alltid om å skape historie. Spesielt hvis vi ser på størrelsen til denne klubben.

– Men selvfølgelig, jeg var klar over at jeg trengte litt tid på å tilpasse meg og at rivalene er lengre frem i langtidsplanene, som Arsenal, Manchester City og Liverpool. De har alle managere som har vært der en stund. Derfor har de en fordel.

Se målene fra Reading-kampen her:

– Veldig komfortabel her

– Jeg er fornøyd med tilpasningen min her, lagkameratene mine og de ansatte hjelper meg virkelig. Også med det engelske språket, det har vært ganske utfordrende, men jeg prøver virkelig å bli bedre.

– Alle her har vært nydelige med meg og siden dag én har jeg følt meg hjemme her. Jeg setter pris på innsatsen klubben har gjort for å få meg her, inkludert John (Murtough).

– Jeg er veldig komfortabel i Manchester United, ekstremt glad for å være her og jeg nyter hvert øyeblikk som et 15 år gammelt barn. Men det viktigste er å se at laget vokser.

LES OGSÅ: (+) «Så å si alt han gjør er klasse»

– Jeg er takknemlig for komplimentene jeg får, men nøkkelen til alt det er: Jeg nyter virkelig å være her. Jeg er veldig glad og føler meg hjemme. Så jeg vil takke fansen, spillerne, de ansatte, styret. Jeg kan bare være takknemlig.

– Vi veit at vi utvikler oss gjennom en plan, steg for steg bygger vi et velstrukturert lag og dette er viktig. For å vinne titler i fremtiden trenger man et solid fundament.

Powered by Labrador CMS